Igrali se brutalnog seksa kao u filmu "50 nijansi sive", pa devojka završila na ulici KRVAVA I SA IŠČAŠENIM RAMENOM!

Autor: Republika

Razonoda

06.12.2018

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grube seksualne igrice pretvorile su se u nešto mnogo gore nakon što je žena iz Velike Britanije zaboravila sigurnu reč koja je glasila "kuvalo za jaja".

RepublikaFoto: youtube.com/Movieclips
Scena iz filma "50 nijansi sive"

Din Vilkins (36) je svoju ljubavnicu Lusi Arčer (33) ošamario i udario pre nego što je samo u grudnjaku istrčala na ulicu.

 - Bez brige, samo se igramo - doviknuo je on nakon toga zaprepašćenim komšijama.

Neko je ipak pozvao policiju, a Lusi su zatekli krvavog nosa, otečenog obraza, počupane kose, iščašenog ramena i s tragovima gušenja na vratu.

Foto: facebook.com/Lucy Archer
Lusi Arčer

Šest dana ranije ona mu je navodno rekla da bi volela da je on "otme i zaveže za drvo", a u noći kada se sve to dogodilo njih dvoje su pili i konzumirali kokain.  

Par, koji se upoznao na Tinderu, redovno je snimao svoj grubi seks i na snimcima se vidi kako udaraju i šamaraju jedno drugo tokom seksualnog odnosa. Sigurnu reč smislili su nakon što joj je on jednom prilikom gurnuo prste duboko u grlo.

- Nikad se ni jedno od nas nije žalilo da je nešto previše grubo, zato smo hteli da to podignemo na viši nivo - ispričao je Din na sudu.

Foto: facebook.com/Lucy Archer

- Puna sam modrica - napisala mu je u jednoj poruci dve nedelje pre ove situacije.

On je objasnio da je mislio da je samo htela da se pohvali.

Sud je odlučio da je žena ipak pretrpela povrede tokom seksualnih igrica na koje nije pristala, te će Vilkins biti osuđen u toku ovog meseca, prenosi "The Sun". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading