Buduća nevesta je došla da upozna SVEKRA, a onda shvatila da su IMALI SEKS

Autor: Republika

Razonoda

02.12.2018

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko nedelja pre venčanja buduća mlada je doživela šok prilikom upoznavanja sa ocem svog verenika.

RepublikaFoto: pixabay.com

Shvatila je da ga već poznaje i da je jednom prilikom, pre nego što je upoznala svog verenika Tonija, sa njegovim ocem Martinom imala "pijani" seks na jednu noć, piše "Dejli mejl".

- To se dogodilo pre nekoliko godina, dok još nisam poznavala svog verenika. Tad sam preferirala starije muškarce - ispričala je ona.

Prilikom susreta i zvaničnog upoznavanja, primetila je da ju je budući svekar prepoznao.

- Videla sam mu na licu da me prepoznaje. Nasmešila sam se, pružila mu ruku i rekla da mi je drago što ga napokon upoznajem jer mi je Toni mnogo pričao o njemu - otkrila je ona.

Inače, posle razvoda od Tonijeve majke svekar većinu vremena provodi na svojoj jahti sa njegovom mnogo mlađom partnerkom Marni. Srećom, posle upoznavanja brzo su nastavili putovanje.

Toni i njegova supruga su u braku četiri godine, a ona, kao i svekar, nikad nikome nisu rekli za noć koju su proveli zajedno.

- Dođe nam u posetu jednom godišnje. Pristojno se smeškam dok je tamo, ali to je mala cena za skrivanje ovakve tajne - zaključila je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading