PAR KOJI JE ŠOKIRAO JAVNOST Transrodni muškarac se uspešno porodio (FOTO)

Autor: Republika

Razonoda

02.08.2017

11:46 >> 17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transrodni muškarac Tristan Ris iz Oregona uspešno se porodio 14. jula i na svet doneo zdravog dečaka. Njegovom suprugu Bifu Kaplovu je to najsrećniji trenutak u životu.

RepublikaFoto: facebook.com/Biff and I
Ponosni očevi sa prvim biološkim detetom

Ponosni očevi sa ushićenjem su objavili da su dobili prvo biološko dete, kojem su dali ime Leo Murej Kaplav.

Tristan je prvi put zatrudneo prošle godine, ali je imao spontani pobačaj nakon šest nedelja. Iako ih je to slomilo, odlučili su da ne čekaju i da odmah probaju da dobiju novo dete, pa se to i desilo već nakon šest meseci.

- Momenat kada se Murej rodio bio je pravi trenutak blaženstva, najsrećniji dan u mom životu. Videti sam početak Leovog života bio je neverovatan – izjavio je drugi dečakov otac Bif.

Sada dvoje mališana, koje su usvojili 2011. godine, imaju brata. Ova deca su, inače, Bifova sestričina i sestrić.

RepublikaFoto: facebook.com/Bif and I
Tristan tokom trudnoće bio pod budnim okom lekara

Ovaj nesvakidašnji bračni par ima fan stranu na Fejsbuku sa više od 19.000 pratilaca, sa kojima dele mnoge detalje iz svog privatnog života.

Novopečenom ocu Tristanu nije bilo lako da zatrudni. U junu ove godine izjavio je za CNN da je zbog trudnoće morao da prestane sa uzimanjem testosterona, koje je unosio skoro deset godina, kao pripremu za trudnoću.

- Bio sam pod nadzorom lekara svih devet meseci, kako bi se sve završilo što zdravije i bezbednije moguće. Ne smeta mi to što imam transrodno telo. Prija mi to što imam matericu i mogućnost da zatrudnim, iako sam muškarac – objasnio je Tristan pre porođaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading