(VIDEO) Profesorka iz pakla: Naterala policiju da dođe zbog devojke koja je digla noge na klupu!

Autor: Republika

Razonoda

16.11.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvenim mrežama kruži video na kome se vidi kako grupa policajaca prilazi devojci i izvodi je iz slušaonice. Od trenutka kada je postavljen zabeležio je više od 3,6 miliona pregleda.

RepublikaFoto: twitter.com/ApurvaYRawal

Objavio ga je student Apura Raval, koji je prisustvovao tom predavanju.

- Ovo se danas dogodilo na nastavi, devojka je podigla noge na klupu, a profesorka je rekla da smo nevaspitani i pozvala policiju - napisao je.

Incident se desio u slušaonici Univerziteta Teksasa, a Raval je na Tviteru napisao da je prethodno nekoliko studenata gledalo u telefon, i da im je profesorka rekla da su "nevaspitani" i da je ne slušaju.

Ime studentkinje nije poznato, ali korisnica Tvitera "FavoritePaigee" tvrdi da je ona ta osoba.

- Ovo sam ja na predavanju iz biologije - napisala je.

Rektor univerziteta uputio je istog dana pismo studentima u kome je napisao da reakcije na društvenim mrežama pokazuju da se neki studenti osećaju diskriminisanim zbog tog incidenta. Zbog toga su pokrenute dve odvojene istrage, jedna zbog "moguće diskriminacije", i druga koja se odnosi na "rukovođenje nastavom".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading