(VIDEO) Ova svadba je po mnogo čemu neobična, ali mladenački ples je pobedio!

Autor: blic.rs

Razonoda

07.11.2018

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Običaj je da mladenci otvore plesni podijum, valcerom, ili nekim drugom, sporijom igrom. U prvi mah je izgledalo da će to učiniti i novopečeni gej supružnici Noa i Pi-Džej.

Dvojica Njujorčana plesali su privijeni jedan uz drugog uz laganu pesmu američke džez pevačice Morgane King. Svatovi su stajali na sa strane, ljuljuškali se u ritmu muzike i fotografisali.

Onda je iznenada došlo do problema sa zvukom. Par je pogledao prema disk džokeju, koji je slegnuo ramenima. Posle prvih taktova pesme "Konga" Glorije Estefan bilo je jasno da je sve bilo planirano. Pogledali su se i počeli da se kreću u ritmu muzike.

Svadbeni ples je trajao skoro pet minuta, a koreografija je bila razrađena do detalja. Bio je to miks poznatih disko hitova. Gosti su vrištali, tapšali i bodrili novopečeni bračni par.

Vrhunac nastupa je bila pesma iz filmskog hita "Prljavi ples": uz zvuke pesme "Time of my life", izveli su kultrnu figuru podizanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading