(VIDEO) Snimao se 6 MESECI kako prdi na poslu, pa UPROPASTIO ŽIVOT!

Autor: Republika

Razonoda

30.08.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Flart, od potpunog anonimca koji osam sati dnevno sedi na portirnici, "preko noći" pretvorio se u poprilično poznato lice čiji su video videli milioni ljudi širom sveta.

Foto: youtube.com/Brandon Clever
Popio otkaz jer se zezao na poslu

On je kroz poslednjih šest meseci vrlo posvećeno snimao vlastite prdeže, a onda se ta "smrdljiva kompilacija" proširila Redditom i društvenim mrežama.

Ako ga je i osetio, njegov ponos bio je kratkoga veka. Naime, Pol je u petak na Instagramu uživo prenosio - vlastiti otkaz. Njega nije dobio jer je prdeo, nego zato što je to sve snimao i objavljivao. 

- Obavešteni smo da ste se snimali, u toj uniformi, na posedu našeg klijenta - rekao je nadređeni Flartu na što je on odgovorio da se nigde ne mogu videti bilo kakva obeležja po kojima bi se moglo zaključiti o kojoj se kompaniji radi, piše Mashable.  

Naravno, otkaz je na kraju ipak dobio, a pri kraju snimka se okrenuo prema kameri i rekao: "To je to, izgubili smo posao, ljudi!".

Nakon što se njegov, sada već bivši poslodavac, požalio jer Pol sve snima, on je publici poručio da ga nastave pratiti i da je zahvalan svima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading