(VIDEO) Isplivao snimak FESTIVALA SEKSA!

Autor: Republika

Razonoda

03.07.2018

04:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajni festival seksa u Velikoj Britaniji "Swingfields" završio se u nedelju, a britanski mediji objavili su i snimke ovog događaja iz vazduha.

Foto: youtube.com/Metro news.hasnain
Otkrivena tajna lokacija

''Daily Mail'' piše da sve odiše srednovekovenom atmosferom, postavljeni su kreveti u kojima može da se smesti najmanje četvoro ljudi, a stotine učestvuju u događajima kao što su "Specijalni planovi" i "Magija Swingfieldsa".

- Ako vam je Zabava uživo previše, opustite se u našoj Chill (iako je vrlo zagrejana) zoni - navodi se na jednom od plakata. 

Festival, čija je lokacija sve do nedelje bila tajna, svoje posetioce navodi do mesta znakom "SF ovim putem".

Lokalne vlasti potvrdile su da su izdale dozvolu organizatorima, a učesnici su bili obavezani striktnim kodom tajnosti (svi koji otkriju bilo kakav detalj o festivalu bili bi izbačeni). Lokaciju su čuvali dobro pripremljeni čuvari. 

Trodnevna karta za parove iznosila je oko 220 evra, karta za muškarce je oko 190 evra, a za žene 127 evra. Već godinama sve karte za festival seksa su - rasprodate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading