(VIDEO) Ovu devojčicu (2) ni METALNE REŠETKE ne mogu da zaustave!

Autor: jutarnji.hr

Razonoda

28.01.2018

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesan video koji prikazuje spretnu devojčicu koja se željna "slobode" penje preko dvoje zaštitnih vratanca postavljenih u hodniku kuće hit je na internetu.

RepublikaFoto: youtube.com/Wesley Quilty
Devojčica je rešila da istera svoje!

Njen otac Vesli suprugom je tajno gledao svoju dvogodišnjakinju kako se spretno provlači kroz dva metra visok procep između zaštitnih vrata postavljenih jedna na druga, piše Jutarnji list.

Komentarišući snimak koju je objavio na "Jutjubu" Vesli je rekao da je njegova starija ćerka čula lupanje i rekla mu za podmukle namere dvogodišnjakinje.

Tata je potom vratio devojčicu u krevet, ali je znao da neće biti mirna sve dok ne pobegne, pa je postavio kameru i sakrio se iza zida legavši na stepenice.

Na početku snimka vidi se kako šokirani otac trese glavom u neverici dok gleda veštine svoje tvrdoglave ćerke. Malena se popela na jedna vratašca napravljena od uzdužnih šipki, a potom je vešto prešla i druga i bezbedno se spustila na pod s druge strane.

- Napravio sam majmuna – prokomentarisao je Vesli ispod simpatičnog videa koji je dosad pogledalo 27.000 ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading