SRPSKI GRAD SE ZOVE PO PEDOFILU? Novinar ispričao JEZIVU PRIČU: Silovao je DEVOJČICU, a vi ste po njemu dali ime

Autor: Republika

Razonoda

27.01.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako vreme odmiče od raspada komunisitčke Jugoslavije, brojne nepoznate činjenice izlaze na videlo.

RepublikaFoto: wikimedia.org/Panoramio
Zrenjanin

Čim su došli do vlasti, komunisti su delili svojim manje ili više zaslužnim poglavarima i ratnim herojima funkcije, impozantan broj je dobio ulice, škole, čak i gradove.

Josip Broz Tito je u svakoj republici imao jedan grad po njemu, ali nema mnogo junaka NOB-a koji mogu sličnim da se pohvale. Žarko Zrenjanin je među retkima.

Novinar i pisac Dejan Lučić, stručnjak za obaveštajne službe, masoneriju i geopolitiku, ističe da je nekadašnji Bečkerek i Petrograd dobio ime po nečasnoj ličnosti:

- Vi imate naziv grada po jednom pedofilu. Žarko Zrenjanin je pedofil! To što je uzgred bio partizan ništa ne znači. Bio je peodil kao i onaj Epštajn, možete slobodno u ime grada da stavite i "Epštajn". Imali ste lepo ime Petrograd po kralju Petru, a ne, vi ste uzeli ime po Žarku Zrenjaninu. Silovao je devojčicu u okolnom selu i onda je njen otac otišao kod Nemaca i rekao "Ovaj pedofil mi je silovao ćerku, a on je inače komunista". I sve žene u Vojvodini treba da se pobrinu da ime Zrenjani bude promenjeno - tvrdi Lučić na KTV.

Pomenutu izjavu pogledajte na klipu ispod (00:26:43).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

05.12.2021 17:26

Kako je moguće da jedan tako veliki graddobije ime po pedofilu? O Žarku Zrenjaninu se još u vreme komunizma, samo šaputalo, da je bio oženjen i da ga je žena napustila,zbog veza sa ženama,na mestima gde se krio.Bio je poznat po vezama sa udatim ženama,u to vreme,i devojkama,o čemu je govorio i Oskar Davičo.Navodno je zbog toga pobegao iz Makedonije,gde je prvo službovao kao učitelj,kako bi spasao živu glavu. Kako li se osećaju građani Zrenjanina,ako znaju ovo što je Dejan Lučić (novinar i pisac) prvi put javno objavio? Zašto niko ne reaguje na ovako nešto,žene u crnom,predstavnice žena za rodnu ravnopravnost? Ako je ovo istina,to je sramota za sve građane Srbije!!