(VIDEO) U POSLEDNJOJ SEKUNDI SAČUVAO GLAVU ĆERKICI! Ovaj tata je munjevito odreagovao i postao SENZACIJA NA INTERNETU!

Autor: krstarica

Razonoda

02.05.2020

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak oca koji je u zadnjem trenutku spasio ćerku od pada iz kreveca postala je hit na internetu. Iako je nastao u julu prošle godine, snimak se tek sad proširio društvenim mrežama gde je vrlo brzo postao viralan.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Toga dana otac je bio sa svojim ćerkama u dečjoj sobi, a jedna od njih bila je u krevecu dok je druga gledala crtić na laptopu. Otac je sedeo na stolici za ljuljanje i gledao u mobilni dok se mlađa devojčica popela na igračku koju je imala u krevetu i nagnula se preko ivice.

U trenutku kada je počela da pada, otac je brzo skočio sa stolice, bacio telefon i uhvatio devojčicu i spasio je od pada koji je mogao imati posledice.

– Niko nije savršen i drago mi je da sam bio tamo tog dana iako sam gledao u mobilno. Deca su brza, ali naši refleksi moraju biti brži jer ovo nije prvi put da sam je spasio, a verovatno ni poslednji – rekao je otac kasnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Actual full video Parents @milly_mill_ @life_by_the_graham_ Subscribe to our YouTube Life by the Graham

A post shared by Life_by_the_graham (@life_by_the_graham_) on Apr 29, 2020 at 12:57pm PDT

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading