(VIDEO) Klinja u lajvu tamanio muve kao ŽABA

Autor: Telegraf, Republika

Razonoda

13.02.2020

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci australijskog Kanala 10 ostali su u šoku, a sa njima i korisnici društvenih mreža, kada se na internetu pojavio snimak dečaka koji jede muve.

Foto: youtube.com/IVI
Klinja tamani muve kao žaba

Neverovatan snimak nastao je u trenutku pravljenja priloga o tome kako jedna porodica podnosi period velikih kiša u području gde inače nije pala ni kap skoro tri godine.

Na snimku koji je izazvao veliku pažnju korisnika vidi se dečak kako nasmejan stoji sa porodicom dok im novinar postavlja pitanja. Ono što je ljudima "upalo u oko", jeste lako kako je mališan jeo bube koje bi mu sletale na obraz, te je podsetio manirom na kameleona.

Postupak deteta naišao je na razne komentare. Neki su tvrdili da je zapravo reč o ljudima-gušterima.

Jedan korisnik se našalio rekavši "Reptil pobeđuje" (Reptile wins), aludiraću na čuvenog lika iz video igrice "Mortal Kombat".

Kiše gase užasne požare

Kiše u Australiji mogle bi da ugase sve preostale požare do kraja nedelje kako saopštava vlast, nadajući se da je krizno stanje gotovo.

Australija se od septembra bori sa neočekivano produženom sezonom požara. Prognozira se da će ove nedelje biti ugašena preostala 24 požara, od kojih četiri "nekontrolisano" gore.

Trenutna situacija u zemlji daleko je od krizne, kakva je bila početkom januara, kada je u 150 požara izgorelo ukupno oko 6.000 kvadratnih kilometara zemljišta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading