(VIDEO) Sateran u ćošak! Pljačkaš ga naterao da zaprosi devojku

Autor: Republika

Razonoda

14.12.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan mladić je na veoma neobičan način odlučio da zaprosi svoju devojku.

RepublikaFoto: youtube.com/Inside Edition

Naime, Rejmond Julijano je, kako bi čin prosidbe učinio još "posebnijim", unajmio "pljačkaša" i odabrao nesvakidašnju lokaciju, obližnji market, u kom su sigurnosne kamere upravo i snimile taj događaj, piše Dejli Mejl.

Njegova izabranica Šanel nije ni slutila šta joj je spremio.

Dok su stajali u prodavnici, ušao je "pljačkaš" koji je uz lažni pištolj prvo uzeo novac iz kase, a zatim krenuo ka Šanel i Rejmondu koji su bili na drugom kraju radnje.

"Pljačkaš" ih je primetio i prišao im, pa pitao Šanel da li ima decu. Vidno uplašena odgovorila mu je da ima troje, čak je rekla i koliko godina imaju. Tada se "pljačkaš" obratio i Rejmondu, kao da ga prvi put vidi. Upitao ga je da li mu je to devojka, a kada je dobio potvrdan odgovor, postavio mu je još jedno pitanje. Ono je i bilo samo uvod u neobično osmišljenu prosidbu.

- Kako si onda neoženjen čovek? Gde joj je prsten? Ne vidim prsten! - rekao je "pljačkaš", a potom je zavukao ruku u vreću, u koju je navodno prethodno ubacio novac i izvukao verenički prsten u kutiji i dodao ga Rejmondu.

- Šta čekaš? - vikao je.

Tada se Rejmond okrenuo ka svojoj Šanel i postavio joj pitanje, od kog je ona prvo zanemela a onda ga je pitala: "Da li si ozbiljan?!".

Idejni kreator ove prosidbe, Rejmond, joj je objasnio kako je sve to bila jedna šala, a ona je, pomalo ljuta, ali ipak srećna, na kraju rekla "da".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading