(HIT VIDEO) Kanarinac mu smestio robiju! Tri godine proveo sam u zatvoru, jer je grick'o seme kanabisa iznad mog polja

Autor:

Razonoda

07.12.2019

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bili ti jedan uzgaivač marihuane, kanarinac i seme kanabisa" - zvuči kao urnebesan vic, a zapravo se radi o istinitoj priči jednog čoveka koga je ptica odvela na robiju, bar on tako tvrdi.

RepublikaFoto: pixabay.com/twitter.com/printscreen
Kanarinac došao glave čoveku

Na društvenim mrežama osvanuo je video u kome nepoznati muškarac objašnjava kako ga je kanarinac strpao u zatvor, jer je jeo seme kanabisa, a zatim isto ispustio i bacio njemu pravo na polje gde je nikla marihuana zbog koje je robijao 3 godine.

 

 

- Verovatno je kanarinac grickao tu semenku. Kako je on grickao te semenke pale dole i tako su one nikle, te biljke, šta ti ja znam... Taj kanabis. Kažu da se od tog semena kanabisa rane kanarinci. Obično se koristi za kanarinci. Ja sam im objasnio da je kanarinac jeo semenku i posle kako to njemu ispalo, kako je on to prilikom jela grick'o ili gut'o tu semenku pa je on bacao kod mene na polje, i najverovatnije su one same ponikle - reče čovek i ostade živ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading