(VIDEO) Devojčica je našla dva mačeta i odlučila je da ih usvoji, a onda je usledilo IZNENAĐENJE

Autor: Informer.rs

Razonoda

28.11.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica i njen brat našli su dvoje malih mačića na ulici i odlučili da ih povedu kući. Uskoro, sačekalo ih je veliko iznenađenje.

Foto: twitter.com/Reuters

Florensia Lobo i njen brat naleteli su na malene životinjice, koje su bile sklupčane pored njihove mrtve majke. Devojka je pomislila kako su stare možda nedelju dana, gladne i bespomoćne, a po onome što je videla, zaključila je da im je majku ubila neka velika životinja.

Ponela je oba mačeta kući i dala im imena Dani i Tito, ali je jedno od njih ubrzo uginulo.

Međutim, Tito je preživeo i postao miljenik. Ubrzo, Florensia je primetila da je mače previše živahno, da brzo trči i da voli da se igra, ali nije tome pridavala mnogo značaja.

Međutim, jednog dana, Tito ju je ugrizao za nogu, nakon čega je odlučila da ga odvede kod veterinara, koji su joj saopštili pravu istinu. Naime, utvrđeno je da Tito nije obična mačka već - puma!

Florensia je bila primorana da ga da fondaciji za spasavanje životinja koji će ga uskoro pustiti u divljinu.

- Mnogo mi nedostaje, svakoga dana me je čekao kad dođem iz škole, ali najbolje za njega je da bude u prirodi - rekla je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading