(VIDEO) Poslušajte kako stenje, pogledajte kako se uvija: Ovaj baja je pokidao navijačicu - kosti pucaju, ona presrećna!

Autor: Republika

Razonoda

05.11.2019

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće vam biti dobro kada ovo vidite! On je nemilosrdan prema njenom telu, a kako tvrdi, sve je to za njeno dobro. Kakva je njena reakcija na ono što je dožovela, pogledajte sami...

Na samom početku devojka se žali "maseru" na brojne povrede koje je zadobila tokom deset godina koliko je bila profesionalna navijačica. Ona kaže da je to podrazumevalo mnogo vratolomija, padova i prevrtanja u vazduhu. Zbog svega toga, sada ima osećaj tenzije i nelagode u predelu vrata i ramena, pa je rešila da proba čudno i pomalo zastrašujuće istezanje, nazovimo ga tako.

Momak koji to radi daje devojci instrukcije kako da se namesti za "lomljenje", ona pomno sluša sve što joj kaže i onda nastaju zvuci zbog kojih ćete pomisliti da će joj svakog trenutka polomiti neku kost!

Pogledajte sami i uverite se...

Devojka se na kraju smeje, pa pretpostavljamo da je sve u redu...

I još nešto, ne pokušavajte ovo sami, a nismo sigurni koliko je pametno ni poveriti ovo nekome ko možda nije stručan... Posledice mogu biti kobne i trajne!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading