(VIDEO) Čuli buku u ženskom toaletu, kada su otvorili vrata pretrnuli od straha

Autor: Republika

Razonoda

09.09.2019

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti i osoblje hotela u Montani u SAD ostali su u šoku kada su otkrili ko se skriva u ženskom toaletu. Naime, na umivaonicima je ležao mladi medved koji je izgledao kao da je zadivljen prostorijom u kojoj se nalazi.

RepublikaFoto: facebook.com/Buck's T-4 Lodge & Restaurant

– Crni medved pronašao je put kroz prozor do ženskog toaleta – objavljeno je na Fejsbuk stranici hotela Buck's T-4 Lodge.

– Veliko hvala Kancelariji šerifa i zaposlenima Kancelarije za divljinu koji su sačuvali naše goste, istovremeno priuštivši im iskustvo koje se događa jednom u životu. Bili su profesionalni i sve su nas naučili nešto o divljini – dodali su.

Spasioci su morali da uspavaju medveda i na kraju su ga izneli iz hotela i pustili u divljinu, piše CNN.

– Čula se buka do predvorja. Sigurno je medved ušao kroz prozor koji je bio otvoren, ali nije mogao da izađe jer mu je iznutra bilo previsoko. Izgledao je kao da mu je ugodno u toaletu, samo je ležao na umivaonicima i doslovno je zaspao – ispričao je suvlasnik hotela Dejvid O'Konor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading