(VIDEO) PRESLATKO: Čovek otkrio porodicu miševa koji žive u njegovom vrtu i odlučio da im sagradi selo

Autor: https://themindunleashed.com

Razonoda

05.09.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotograf Sajmon Del naišao je na porodicu miševa koji su trčali po njegovoj bašti, a kada je video koliko ih je, odlučio je da im napravi minijaturno mišje selo.

Foto: youtube.com/ George Mouse

Nedavno, fotograf Sajmon Del naišao je na miša koji trči po njegovoj bašti, a ubrzo je otkrio celu porodicu ovih životinjica koje trče po njegovoj bašti. Umesto da posegne za zamkama, izvadio je svoje alate. Del je sagradio miševima minijaturno selo i oni su mu uzvratili pozirajući pred njegovom kamerom.

- Jednog dana sam bio napolju i fotografisao ptice u bašti i tek što sam posekao travu primetio sam da se nešto kreće po zemlji - rekao je Sajmon za Bored Panda.

- Usmerio sam fotoaparat ka zemlji i bio sam šokiran, ali vrlo sretan što sam video jednog simpatičnog malog kućnog miša kako stoji poput merkata u svežoj pokošenoj travi.

- Odmah sam znao da je zvezda i potrčao unutra po nekoliko kikirikija. Sedeo je tamo i čekao, posle samo nekoliko minuta došao je da se počasti. Tada sam znao da ću mu obezbediti malo utočište i sigurno mesto da se sakrije i nahrani.

Foto: youtube.com/ George Mouse

- U početku je bio samo jedan miš. Imao je posekotinu u uhu i nazvao sam ga Džordž. Nagomilao sam neke male trupce oko kutije i prekrio je mahovinom i slamom da bih napravio kuću za miša - priča Sajmon.

Posle nekoliko dana primetio je još jednog miša, nakon čega je odlučio da im sagradi bezbedno mesto u bašti nedostupno mačkama ili drugim životinjama. Trenutno selo broji pet dlakavih stanovnika, a od Božića će možda da ih bude i više jer je mišica Midred trenutno skotna...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading