(VIDEO) Učenici poslednji dan u školi proslavili polugoli, lepili trake preko bradavica

Autor: telegraf.rs

Razonoda

26.05.2019

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učenici iz Vladivostoka dospeli su u sve svetske medije kada su ove nedelje za svoju matursku žurku odabrali BDSM temu. Žurka na kojoj su bili više nagi, nego obučeni, prizvala im je policiju, a naljutila i njihove učitelje, ali i vršnjake.

RepublikaFoto: youtube.com/DNOVOSTI Official
Maturanti svojim odevnim kombinacijama zgrozili javnost

Ruski maturnati šokirali su i svoje nastavnike i ceo grad kada su se za svoj poslednji dan u školi devojčice obukle kao plej-boj zečice i policajke, dok su momci došli u pocepanim pantalonama, bez majica, sa samo lepljivim trakama zalepljenim preko bradavica.

Slike i snimci njihove zabave iscurili su onlajn. Na nekima oni skaču i pevaju u glavnom holu škole, dok ih jedan od drugova prska protivpožarnim aparatom. 

Direktorka škole Galina Pugina rekla je da ništa nije znala o planu dece da se ovako (ne)obuku u BDSM stilu. Iako su roditelji stali na stranu direktorke, ona je podnela ostavku.

- Učenici su kasnije došli do mene sa roditeljima i izvinili se za svoje ponašanje. Nisu shvatali koliko je pogrešno to što rade i kakvu su sramotu naneli školi. Nisu mislili o posledicama - rekla je direktorka za kp.ru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading