(URNEBESAN VIDEO) Zaustavite internet, imamo pobednike! Kineski "revolucionarni" bajs iz "domaće radinosti" osvaja društvene mreže

Autor: Republika

Razonoda

23.05.2019

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da su Kinezi inovatori bez premca poznato je odavno, a ta više puta konstatovana istina dobila je i novu potvrdu. Naime, ruska "Raša tudej" objavila je na svom Tviter nalogu urnebesan video koji pokazuje kako se grupa momaka snašla i napravila genijalan izum u vidu bicikla, ali ne običnog, već bicikl kakav se retko viđa.

RepublikaFoto: twitter.com/RT
Inovatori: Kinezi voze "uradi sam" bajs

U odnosu na "tradicionalni" bicikl, savremena kineska verzija utoliko je bolja što može da je vozi više osoba odjedno, pritom, prilično "natovarenih".

Što se same konstrukcije ovog prevoznog sredstva pogodnog i za kratke i za duge relacije, i ona je posve revolucionarna.

Umesto osovine na koju smo navikli na "prevaziđenim" biciklima prošlosti, u novom izumu osovinu predstavlja greda, dok je volan ukraden sa "prethodnih" verzija.

Naročito zanimljivo kod novog kineskog izuma koji će se bez sumnje raširiti svim tržištima je i kočioni sistem. Ali, da ne bismo otkrili previše o kakvom inovacijskom rešenju je reč, pogledajte video.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading