(VIDEO) Vanzemaljci se već razmnožavaju s ljudima na Zemlji i to iz samo jednog razloga

Autor: Telegraf, Republika

Razonoda

29.04.2019

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor s Oksforda kaže da se vanzemaljci već pare s ljudima kako bi proizveli novu hibridnu vrstu koja je sposobna da reši klimatske promene.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dr. Jaung-hae Či, predavač na korejskom Orijentalnom institutu na Oksfordu, veruje da nova vrsta može spasiti ljudsku rasu od pretnje globalnog otopljenja. Dr. Či je izjavio kako postoji snažna veza između klimatskih promena i otmica vanzemaljaca.

U svojoj novoj knjizi nazvanoj "Alien Visitations and the End of Humanity", profesor objašnjava kako vanzemaljci napreduju u sopstveom biosistemu, a mi to ne možemo da vidimo jer smo ograničeni funkcionalnošću naših organa.

U knjizi je opisao četiri vrste vanzemaljaca - mali, visoki i hrabri, ljuskavi sa zmijskim očima i u obliku kukaca.

Dodao je da su stvorenja nalik na kukce verovatno vođe, a da drugi tipovi prate njihove instrukcije. Godine 2012. održao je predavanje koje je nazvao "Otmica vanzemaljaca i ekološka kriza", opravdavajući svoju teoriju o svetu nevidljivog. Predavanje je započeo rečima: "Možda se ljudska civilizacija bliži kraju."

Profesor je citirao "istraživača otmica" u SAD-u koji je tvrdio da se vanzemaljci i ljudi uzgajaju kako bi proizveli hibridne vrste koje su tako inteligentne da su sposobne da reše glavne probleme planeta.

- Dakle, oni ne dolaze zbog nas, nego zbog sebe i svog opstanka, ali njihov opstanak je zapravo i naš opstanak - opstanak cijele biosfere - dodao je. Dr. Či je rekao i kako će se vanzemaljci pojaviti kad se svet suoči s ozbiljnim krizama, poput nuklearnog rata.

- Više ili manje, može se pretpostaviti da je hibridni projekat odgovor na ovu predstojeću smrt ljudske civilizacije - rekao je i dodao kako "još traži dokaze koji bi potkrepili njegova razmišljanja.

On se nedavno obratio i Oksfordskom debatnom klubu za raspravu o toj temi u aprilu, ali je odbijen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading