(VIDEO) STRAVIČAN SNIMAK: Policija izrešetala par u automobilu!

Autor: Republika

Razonoda

19.03.2019

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija iz Arkansasa objavila je stravičan snimak trenutka u kojem su policajci ubili dvoje lopova tokom policijske potere.

Foto: youtube.com/ArkLaTex Homepage

U ukradenom automobilu bili su Megan Rivera (32) i njen dečko De Anđelo Braun (30). Policajci su pokušali da ih zaustave nakon što su primetili da na vozilu nemaju registarske tablice. Međutim, par nije stao već su počeli divljački da voze.

U poteru su se uključili još nekoliko patrola. Nakon što su uspeli da okruže podivljali par, policajci su im poručili da izađu iz automobila i predaju se.

Međutim, Rivera, koja je bila za volanom automobila, nije odustajala od bega te je pregazila jednog policajca. U tom trenutku su njegove kolege počeli da pucaju po automobilu, a paru u njemu nije bilo spasa.

Pregaženi policajac se ubrzo oporavio od povreda, a protiv njegovih šest kolega, koji su smaknuli muškarca i ženu, država za sada neće pokrenuti nikakav postupak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading