(VIDEO) LUDO ILI HRABRO?! Trudna Ruskinja skija, ali to nije sve! Odlučila je i da se "raskomoti"!

Autor: Republika

Razonoda

21.02.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudna Ruskinja spustila se skijama niz brdo u crveno-žutom bikiniju i sa kacigom na glavi, što je na internetu naišlo i na kritike i na pohvale. Na bizarnom snimku vidi se kako žena u poodmakloj trudnoći pozira pred kamerama i potom se spušta niz brdo, dok ostali skijaši obučeni u toplu odeću posmatraju sa znatiželjom.

Snimak je objavljen na Instagramu, a privukao je stotine podeljenih komentara, od pohvale ženi što ne dopušta da je trudnoća "uspori" do kritika da rizikuje zdravlje svoje bebe izlaganjem hladnoći i mogućim padovima.

- Stavlja svoju bebu u rizik, može da padne ili neko može da naleti na nju - zaključio je neko.

- Ako neko živi punim životom to je verovatno više zdravo nego opasno. Ljubomorna sam na nju što nema nikakvih inhibicija - naveo je jedan komentator.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Купальный сезон открыт в Горском сноуборд-парке ??

A post shared by АСТ-54 (@instact54) on Feb 17, 2019 at 6:33am PST

 

Zimski sportovi se generalno ne preporučuju budućim majkama nakon 20 nedelje trudnoće jer padovi mogu uzrokovati prerani porođaj ili povredu fetusa, naveo je RT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading