(VIDEO) BIZARNO DO SRŽI! Živa muzika na sahrani: Pomahnitala žena se veseli na sanduku sa pokojnikom!

Autor: Republika

Razonoda

21.02.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarni običaji na sahranama nisu ništa neobično u Srbiji, samo neki krajevi naše zemlje u tome prednjače i po tome su poznati. Međutim, sve što ste do sada znali o bizarnostima na sahranama, možete da zaboravite! Ovaj video dokazuje da više ne postoje granice i da čak i najtužniji dan u nečijim životima može da postane pravi pravcati cirkus!

Najčudniji video ikada! Tako bi se moglo opisati skoro tri minuta šokantnog video materijala za koji nije utvrđeno gde je nastao, ali kako se u nekom trenutku čuje da autor snimka kaže "brate" može se pretpostaviti da je snimljeno negde u Srbiji. 

Sahrana na kojoj trešti muzika, a žena u crnom je na sanduku sa pokojnikom. Ona se veseli uz živu muziku i skače po kovčeku.

Na snimku se vidi kako ljudi dolaze i jednom momku izjavljuju saučešće, što je potpuno bizarno jer u pozadini trešti vesela muzika.

Ako malo bolje pogledate snimak, videćete i da se kamerman kreće po prostoriji jer je, verovatno, zadužen da sve to zabeleži okom kamere.

U komentarima, oni koji su upućeniji u običaje, tvrde da je reč o Vlaškim ritualima koji su poznati kao najbizarniji.

Ovaj video je izazvao i lavinu komičnih komentara,  neki od najupečatljivijih su: 

- Mora da je svekrva umrla! 

- Gde može da se nabavi rakija koja je ovde služena?

- "Da sam pauk" na Vlaškom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading