(VIDEO) OVOG VOZAČA SE PLAŠE PUTNICI! Zbog njegovog izgleda neki su padali u nesvest!

Autor: Informer.rs

Razonoda

07.02.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač autobusa iz Nepala nada se da će postati novi Ginisov rekorder zahvaljujući neobičnoj sposobnosti da svojim jezikom dotakne čelo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Jagja Badahur Katuval (35) iz Urlabarija tvrdi da ima najduži jezik na svetu. S njim može prekriti nos i polizati obrve, piše Daily Mail.

U domovini je postao svojevrsna lokalna zvezda nakon što je njegov prijatelj objavio video sa njim na društvenim mrežama, a koji se proširio među korisnicima i postao hit. Ali, upozorili su ga da svoje sposobnosti ne pokazuje na poslu da se deca ne bi preplašila. 

- Deca nikad ne žele da mi se približe. Dešavalo se čak da se upiške od straha. Čak su i odrasli znali da padaju u nesvest kad bi me gledali u akciji. Kad bih dobio ulogu u horor filmu, ne bi morali da mi stavljaju masku kao drugim glumcima da plašim ljude - rekao je.

Katuval ipak ne dozvoljava da tuđe mišljenje utiče na njega jer on smatra "da izgleda sjajno". Nada se da će naći svoj put do Ginisove knjige rekorda.

Svoju sposobnost je otkrio kao dete, a veliku ulogu u tome navodno igra i činjenica da ima samo jedan zub.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading