(VIDEO) DRAMA U ZALEĐENOM ČIKAGU! Skočio u jezero da spasi psa, a onda su i njega morali da spasavaju!

Autor: Republika

Razonoda

01.02.2019

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čikaška policija objavila je dramatičan video-snimak spasavanja čoveka koji je uleteo u zaleđeno jezero Mičigen da bi spasao psa, pa su policajci morali da spasavaju njega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čikago

Incident se dogodio u nedelju, kad je neimenovani 33-godišnjak poleteo u zaleđeno jezero Mičigen za svojim psom Pikom, starim samo devet meseci.

Ko zna šta bi se desilo s njim da jedna sugrađanka, koja se šetala, nije primetila komešanje u vodi i brzo pozvala službu hitne pomoći. Policajci su brzo stigli i njih petorica su napravili ljudski lanac da bi ga izvukli iz ledene vode.

- ikao je 'pomozite mi, pomozite mi'. Na kolenima smo puzili po zaleđenoj površini vode da dođemo do njega", ispričao je kasnije novinarima policajac Migel del Toro.

Vlasnik psa odveden je u bolnicu, gde mu je pružena lekarska pomoć, a on je lepo seo i napisao dugačko pismo u kom se zahvalio policajcima što su spasli njega i psa.

- Onisu mi spasli život i zauvek ću im biti zahvalan", napisao je između ostalog.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading