Udarila ga gde najviše boli: Momak je prevario dok je bila trudna, a ona prodala njegov Xbox za 3 evra!

Autor: Republika

Razonoda

22.01.2019

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka iz Velike Britanije prodala je momkov Xbox za oko tri evra, nakon što je saznala da ju je prevario.

Foto: facebook.com/Georgia Jackson
Džordžija i Džoš

Džordžija Džekson iz Nortumberlanda objavila je oglas na Facebook-u u kojem je napisala kako prodaje "ponos i sreću" momka Džoša Medoka.

- Ko prvi dođe da pokupi konzolu, može je imati za tri evra - pisalo je u objavi. 

Ona je takođe dodala da bi je dala besplatno, ali mora da kupi novi kuhinjski nož, s obzirom na to da njen trenutno viri iz njegovih guma.

Majka jednog deteta objavu je zaključila emotikonom, a uz Xbox (koji je inače oko 210 evra u Velikoj Britaniji), dodala je i Džošove slušalice, kao i nekoliko igrica.

Odluku je donela nakon što je saznala da joj je Džoš bio neveran, prvo 2016. godine, a zatim i prošle godine kad je bila trudna. Nakon četiri godine veze, kaže da su njegova dela "ogromna izdaja".

- Uvek sam razmišljala da ću mu razbiti Xbox napravi li nešto, ali znala sam da će ga prodaja još više naljutiti - rekla je za "The Sun". 

- Htela sam da ga ponizim. Nakon toga osećala sam se puno bolje. Potpuno mi je slomio srce i nije mi žao - to je neka moja osveta - kazala je prevarena devojka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading