URNEBESNO! Pogledajte koje životinje su obeležile 2018. - među njima i morž koji radi trbušnjake!

Autor:

Razonoda

31.12.2018

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od užičkog psa traktoriste, preko svinje koja ima čopor pasa, do morža koji radi trbušnjake, ova godina će biti upamćena po urnebesnim reakcijama životinja širom sveta. Smestite se udobno i pogledajte na šta su sve divlje životinje i kućni ljubimci spremni!

Jedan poljoprivrednik u Užicu pohvalio se svojim pomoćnikom u njivi.

U jednom parku na Krimu odigrao se ovaj nesvakidašnji susret lava i ljudi. Lav, po imenu Filija, se dosađivao dok se sunčao, pa je sa oduševljenjem prihvatio igru sa turistima koji su se vozili u otvorenom bagiju. 

 

Retko kada možemo videti kako se slabašna životinja bori protiv predatora. Međutim, jedna veverica pokazala je neverovatnu hrabrost dok je branila svoje mladunce prilikom susreta oči u oči sa zmijom otrovnicom. 

Da majmuni apsolutno nemaju srama, dokaz je i snimak posramljene turistkinje na Baliju.

Internetom je počeo da se širi snimak morža koji vredno pumpa trbušnjake, a na kraju zdušno aplaudira sam sebi. Za mesec dana video ovog neobičnog bildera skupio je preko 53 miliona pregleda, a podeljen je više od 500.000 puta.

 

Kada mačka ode u kupovinu mesa to izgleda ovako!

 

Ova svinja izgleda da je itekako prihvaćena od strane svojih psećih drugara. Zajedno se kupaju, igraju, spavaju i obožavaju da poziraju za fotkanje.

Stado goveda-istražitelja pomoglo je policajcima iz Sanforda, na Floridi, da uhapse kradljivca automobila početkom ove nedelje. Akcija potere snimljena je iz helikoptera.

Da li ste se ikada pribojavali da ćete ostati bez psa ako u vaše dvorište u prirodi svrati vuk ili medved? Kada pogledate priloženi video shvatićete da se to možda i neće desiti ako vam uljez bude ovoliko plašljiv...

 

Stranica Pet zajednica (The Pet Collective) odabrala je ljubimce godine.

Kriterijumi? Pa neki su slatki, smotani, neki su napravili glupost, bili neposlušni ili jednostavno smešni. Uostalom, procenite sami. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading