(VIDEO) Dečak im pozvonio na vrata, vlasnik izašao i počeo da PUCA iz puške jer je CRN!

Autor: Republika

Razonoda

23.11.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U aprilu ove godine u Mičigenu učenik Brenan Volker (14) propustio je školski autobus i izgubio se na putu do škole, a onda je pozvonio na vrata Džefrija Zeiglera kako bi pitao za pravac.

RepublikaFoto: pixabay.com

- Pokucao sam na vrata i odmaknuo se. Čuo sam neku gospođu kako viče - ispričao je Brenan i dodao da je Zeiglerova žena pozvala policiju i počela da viče kako crni muškarac pokušava da im provali u kuću.

Tada je izašao njen suprug, inače penzionisani vatrogasac, i počeo da puca iz puške. Mladić je pobegao i jedva izvukao živu glavu. 

Zeigler je proglašen krivim za napad i osuđen je na najmanje četiri godine zatvora. Majka dečaka zadovoljna je presudom, ali se nadala da će Zeigler više godina provesti u zatvoru. Dodala je kako je njen sin napadnut jer je Afroamerikanac.

Tokom suđenja, Zeigler je rekao da se sapleo i da je puška slučajno opalila. Međutim, snimak nadzorne kamere s njegove kuće pokazala je drugačiju situaciju, pa mu porota nije poverovala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading