(VIDEO) OVIM PLJAČKAŠIMA SE SMEJE CEO SVET: Uspeli da uđu u londonski zlataru, ali je izlazak bio problem

Autor: Večernji.hr

Razonoda

20.01.2020

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internetom kruži urnebesan snimak trojice pljačkaša koji su još u aprilu 2019. godine opljačkali jednu trgovinu s nakitom u severnom Londonu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Snimak je postao ponovno aktuaelan budući da je jedan od pljačkaša, 32-godišnji Endru Eliot osuđen na sedam godina zatvora jer je ukrao nakit vredan 21.000 funti.

Na snimku se vidi kako jedan pljačkaš pokušava da pobegne iz radnje, ali prodavačica je pre toga stisnula taster za zaključavanje vrata i potom pobegla u toalet gdje se zaključala i pozvala policiju.

U tom trenutku u radnju ulaze i druga dvojica pljačkaša, ali kako je aktiviran sistem zaključavanja kojim se vrata iznutra ne mogu otvoriti, kradljivci ne mogu izaći.

 

 

Jedan se potom setio da bi trebao da pritisne tasterte je to i uradio, a drugi je potom izašao napolje. Ali, kada je ovaj izašao nije pridržao vrata svojim kolegama u zločinu pa su u trgovini i dalje ostala zaključana dva pljačkaša.

Drugi je na isti način izašao van, ali učinio je istu grešku kao i prvi, kolegi koji je ostao unutra takođe je zatvorio vrata pred nosom. Budući da sam nije mogao da otvoriti vrata, počeo je lupati po njima da bi mu na kraju netko od prolaznika pomogao da pobegne... Ali, taj je muškarac i uhapšen te je sada osuđen na kaznu zatvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading