I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Hurgada sa WAYOUT-om po "last minute" cenama u julu je definitivno pravi i najpovoljniji izbor

Autor: Republika

Razonoda

23.06.2022

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko nam je zadovoljstvo da konačno možemo da kažemo da se od 17.06.2022.god. ukidaju svi COVID protokoli za ulazak u Republiku Egipat, samim tim, svi putnici mogu putovati u Egipat bez bilo kakvih COVID testova ili sertifikata.

I DALJE NISTE REZERVISALI LETOVANJE? Hurgada sa WAYOUT-om po "last minute" cenama u julu je definitivno pravi i najpovoljniji izbor

Foto: Promo

Kada je problem testova i uslova za ulazak u Egipat rešen, vreme je da bez stresa odaberete hotel po vašem ukusu i prepustite se planiranju svog dugo čekanog odmora. Za sve putnike koji žele da u julu provedu svoj odmor u Hurgadi, pripremili smo fantastičnu Last Minute akciju za polaske u prvoj polovini jula, kao i Letnju šok akciju za sve polaske u drugoj polovini jula i avgustu. Naravno, kao što ste navikli od Wayout agencije, u ponudi se nalazi najveći izbor hotela za svačiji ukus i svačiji džep i uključuje veliki broj najpopularnijih i najkvalitetnijih hotela u Hurgadi. Naravno, sve to u kombinaciji sa najpovoljnijim cenama na tržištu, Wayout ponudu za Hurgadu čini najboljom na tržištu što potvrđuje zvanje turoperatora br. 1 po broju putnika za Hurgadu.

Foto: Promo

Last minute ponuda agencije Wayout

Kao odličnu preporuku za porodice sa decom, preporučili bismo hotele Solymar Soma Beach sa jednom od najlepših plaži u Hurgadi, kao i New Eagles Aqua Park, zatim i novootvoreni Aqua Mondo Abu Soma koji ima odlične komentare kolega sa destinacije, zatim najprodavaniji hotel ove sezone Long Beach Resort u kome dvoje dece do 14 godina ne plaćaju smeštaj,  kao i neki od najtraženijih porodičnih hotela iz Sunrise lanca, iz koga bismo posebno izdvojili i jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi - Sunrise Crystal Bay, sa ocenom na Booking.com 9.1, kao i Sunrise Holidays hotel u samom srcu šetališne zone. Naravno, za one ljubitelje centra grada, čuvenog šetališta Sakala, izdvojili bismo hotele Bella Vista, New Eagles Aqua Park Resort i La Rosa Waves. Takođe, iz ponude izdvajamo i hotel Sunny Days Resort kao neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu.

Naravno, period u julu i avgustu je najfrekventniji kada su u pitanju godišnji odmori, a za sve naše putnike, u saradnji sa najpopularnijim hotelima na našem tržištu, a definitivno je Hurgada porodično letovalište i kada se ceo trošak sabere, uzimajući u obzir nadaleko poznati All Inclusive koncept, ova destinacija je najisplativija, a Wayout agencija je ekskluzivno za svoje putnike obezbedila gratis smeštaj za dvoje dece do 14 godina u hotelima  New Eagles Aqua Park, Long Beach Resort, Bella Vista, La Rosa Waves i Tia Makadi Heights.

Foto: Promo

Letnja šok akcija agencije Wayout

Takodje bismo posebno izdvojili tek renovirani i rebrendirani hotel za koji Wayout agencija ima ekskluzivno pravo prodaje za ceo region Protels Grand Seas Resort sa jednom od najlepših i najdužih plaža u Hurgadi, kao i neke od najpopularnijih hotela na našem tržištu kao što Sea Gull, ili neki od čuvenih hotela iz Sunrise lanca hotela kao što su Sunrise Aqua Joy koji je prilagođen porodicama sa decom na samom šetalištu Memša, a na kraju bismo izdvojili i jedan od najboljih hotela u Hurgadi sa po mnogim mišljenjima najlepšom plažom u Hurgadi - Sunrise Romance. Hurgada i Egipat nisu samo letovanje i kupanje u moru, već i  fantastična all inclusive usluga, bogat noćni život, sunčanje tokom celog odmora, sjajni hotelski aqua parkovi za decu i bazeni koji se greju u toku zimskih meseci, odlasci na nezaboravne izlete u Luksor, Kairo, pustinjski Safari i još mnogo, mnogo toga, a uz potvrdu o vakcinaciji ili uz negativan antigenski ili PCR test, na svoje putovanje u Hurgadu možete otputovati bez stresa i dodatnih troškova.

Za sve ljubitelje luksuza, izdvojili bismo hotele Sentido Palm Royale 5*Lux sa jednom od najlepših plaža u Hurgadi, zatim Hilton Hurghada Plaza 5*Lux, koji je kao stvoren za hedoniste i u kom sve sobe imaju pogled na more, kao i JAZ Aqua Marine koji svoje goste nikada ne ostavlja ravnodušnim svojim kvalitetom i uslugom.

SUNNY DAYS RESORT 4*Lux

Foto: Promo

Hotel Sunny Days Resort

Hotel je lociran kraj tirkizno plave vode Crvenog mora, koja okružuje hotel sa istoka i juga sa prirodnom lagunom koja zalazi unutar hotelskog kompleksa.Nalazi se u Sakali, na 10 min od aerodroma i na samo nekoliko minuta od centra grada. Hotel poseduje 837 soba koje su opremljene klimom, tuš, idd/direktnom tel. linijom, in house movie, mini barom, frižiderom, TV. Poseduje privatnu peščanu plažu, restorane, glavni restoran, lobby bar, fish market, beach bar, pool bar, oriental café.

U okviru hotela nalazi se otvoreni bazen iI bazen za decu, privatna plaža, health club, sauna, masaža, fitness centar, igralište za decu, bilijar, stoni tennis, bar/pub/lounge, usluge pranja i peglanja veša, saloni za ulepšavanje, gift shop, banka, dnevna štrampa, zlatare, knjižara.

NEW EAGLES AQUA PARK RESORT 4*

Foto: Promo

New Eagles Aqua Park Resort

Ovaj hotel prilagođen porodicama se nalazi u Hurgadi, na 350 metara od čuvene plaže Mercure Hurghada. New Eagles Aqua Park Resort nudi odličan, komforan smeštaj sa internacionalnim restoranom, otvorenim bazenom i barom. Hotelima privatnu plažu i sadržaje za sportove na vodi, kao i zajednički salon i baštu. Hotel nudi 24-časovnu recepciju i menjačnicu za goste. Svaka soba u hotelu ima klima uređaj, garderober, balkon sa pogledom na bazen, sopstveno kupatilo, TV sa ravnim ekranom, posteljinu i peškirom, kao i sef.  Hotel nudi dečije igralište i odličan aqua park za sve uzraste. Možete da igrate bilijar, stoni tenis i pikado u hotelu New Eagles Aqua Park

AQUA MONDO ABU SOMA 5*

Foto: Promo

Aqua Mondo Abu Soma Resort

Predstavljamo vam novi hotel iz naše ponude, otvoren 2022. godine. Nalazi se u Soma zalivu, poznatom po najlepšim plažama, miru i tišini. Od Safage je udaljen 8km, dok je od aerodroma udaljen oko 40km. Hotel poseduje 309 smeštajnih jedinica i svaka poseduje balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu i ketler. Gostima je na raspolaganju četiri bazena, nekoliko barova i restorana. Hotel je prilagođen najmlađima i za njih je na raspolaganju aqua park i igralište. Pored glavnog restorana gde se služe doručak, ručak i večera, u sklopu hotela nalazi se i nekoliko a la carte restorana: Azijski, Libanski i Italijanski. Svaki od ovih restorana gostima je na raspolaganju jednom u toku boravka besplatno.  Hotel ima svoju plažu, sa postepenim ulaskom u vodu. Na plaži mogu besplatno da se koriste suncobrani i ležaljke.

SIVA GRAND BEACH HOTEL 4*Lux

Foto: Promo

Siva Grand Beach Resort

Nalazi se na idealnoj lokaciji, na setalistu Memsa, u blizini aerodroma. Hotel izlazi na veliku, pescanu plazu, a poseduje i veliki bazen koji okruzuje basta. Plaza je pokrivena sa suncobranima i lezaljkama. Sve sobe su sa AC uredjajem, terasom ili Francuskim prozorom. Gosti na raspolaganju imaju prostor za igranje odbojke, tenisa, aerobika. Siva Grand Beach poseduje 7 barova, ukljucucujuci bar na bazenu i plazi. Takodje, u hotelu se nalaze i tri restorana.

MERCURE HOTEL HURGHADA 4*LUX

Republika

Foto: Promo

Mercure Hotel Hurgada

Atraktivan hotel Merkur Hurgada je hotel sa 4 zvezdice u Hurgadi, koji u ponudi ima nocni klub, jedan bazen otvorenog tipa i terasu za suncanje. Hotel se nalazi u blizini soping centra Senzo Mall. Zanimljivosti koje obuhvata  je niz zanimljivih ponuda na pesku , bar , suncobrani i lezaljke. Merkur Hotel Hurgada omogucava gostima da koriste klimu , sef, wi-fi, svlacionice i muzicki sistem koji pripada sobi. Sobe imaju posebo kupatilo sa tusevima , bademantile i fen za kosu.Gosti mogu da uzivaju u svezim morskim plodovima u hotelskom restoranu. Oko spoljasnjeg bazena postoje bilijar, muzika uzivo i balkon.Hotel se nalazi na 15 min. od aerodroma. Hotel sadrzi ketering, menjacnicu, parking za poslovne konferencije , sale za konferencije itd...Ostale sadrzaje koje nudi su: masaze, saune i tursko kupatilo, Teretana , aerobik i fitnes centar.

BEACH ALBATROS RESORT 4*LUX

Foto: Promo

Beach Albatros Resort

Hotel Beach Albatros Hurghada je luksuzno utociste od svakodnevnice gde gosti mogu da se opuste i uzivaju u cudima Crvenog mora sa letnjim vremenom tokom sva 4 godisnja doba.

Ovaj ALL INCLUSIVE hotel sa 4*, tik uz plazu, okruzen je vrtovima na povrsini od 123 000 m2, sa zaslepljujucim bazenima i kristalno plavim morem. Nalazi se na samo 15 minuta voznje od aerodroma u Hurgadi i 20 minuta od centra grada. Beach Albatros Hurghada je nalik na akvarijum i tirkizna boja pruza smirenost, savrsen je za surfovanje, kajak i ostale vodene sportove. Njegove plitke vode i umirujuci talasi cine kupanje sigurnim za decu. Njegova dugacka plaza je idealna za dzoging i dugacke setnje u sumrak i u svitanje.

ALBATROS DANA BEACH 5*

Foto: Promo

Albatros Dana Beach

Albatros Dana Beach Resort je jedinstveni, luksuzni resort sa 5* koji se nalazi na samoj plazi, a takodje je i vodeći hotel medju Pickalbatros Hotels grupom, sa posebnim naglaskom na stil, komfor i uslugu.Lociran je u blizini čuvenog Senzo Mall-a, sa predivnim pogledom na Crveno more, a udaljen je samo 15 minuta voznje od aerodroma u Hurgadi. Ovaj bajkoviti hotelski kompleks se prostire na povrsini od 181 000m2, sa mesavinom bujnog pejzaza, svetlucavih bazena i laguna. Hotel sadrzi 841 sobu, ukljucujuci dvokrevetne sobe, standardne sobe, superior sobe, porodicne sobe i apartmane u prva nizem delu hotelskog kompleksa.

Hotel Dana Beach Resort naci cete na prostranoj peskovitoj plazi okruzenog bujnom vegetacijom. Opustite se u potpunoj slobodi, igrajte se sa ribicama svih boja u nasim kristalno cistim vodama ili se prepustite vetru dok surfujete. A kada sunce zadje, zabava tek pocinje. Orijentalna magija ce trajati do sledeceg dana.

SUNRISE MAMLOUK PALACE 5*Lux

Foto: Promo

Sunrise Mamlouk Palace

Hotel Sunrise Mamlouk Palace je veličanstveno i luksuzno hotelsko odmaralište sa 5 zvezdica koje se nalazi u Hurgadi koje nudi opuštanje i zabavu tokom celog odmora za celu porodicu. Poseduje dva otvorena bazena okružena bujnim vrtovima. Prelepa privatna peščana plaža na Crvenom moru deo je ovog fantastičnog hotela. Sa svojih 530 elegantno dizajniranih soba za goste i izvanrednom uslugom, Sunrise Mamlouk Palace Resort je savršena destinacija za porodice koje žele da provedu svoj odmor na najluksuzniji način. U glavnom restoranu na bazi švedskog stola i 3 a la carte restorana možete uživati u raznovrsnim jelima internacionalne i tradicionalne kuhinje. Odrasli imaju niz sportskih sadržaja za uživanje, kao što su odbojka na pesku, jahanje, bazen, fudbal, stoni tenis, tenis i sportovi na vodi. Deca, s druge strane, mogu da uživaju u dečijem klubu, igralištu ili dečijem bazenu i odličnom aqua parku. Wi-Fi je besplatan i dostupan je u celom hotelu.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Republika

Foto: Promo

Online rezervacija

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading