SA WAYOUTOM NA LETOVANJE TOKOM CELE GODINE - KIPAR, DUBAI, HURGADA: AKO NAĐETE JEFTINIJE, VRAĆAMO RAZLIKU

Autor:

Razonoda

28.01.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ove zimske dane, kada temperature padaju ispod nule, vreme je da počne da se mašta i planira o letovanju i nekim toplijim, sunčanim destinacijama.

SA WAYOUTOM NA LETOVANJE TOKOM CELE GODINE - KIPAR, DUBAI, HURGADA: AKO NAĐETE JEFTINIJE, VRAĆAMO RAZLIKU

Foto: Promo/Wayout

U Wayout agenciji, samo sunčane destinacije i možete naći. A veoma smo srećni što se jedna od najsunčanijih evropskih destinacija, Kipar, se nalazi ponovo u našoj ponudi počevši sa polascima od 20. aprila, što je ujedno i uskršnji polazak, a obuhvata i prvomajski polazak 27.04. kao i polaske tokom celog leta od maja do oktobra.

Foto: Promo/Wayout

 

Kipar je jedno od najlepših i najtoplijih ostrva Mediterana, a sezona kupanja na Kipru počinje već u aprilu, obzirom na to da je vreme najsličnije onom u Hurgadi, što znači da leto na ovom ostrvu počinje ranije nego bilo gde u Evropi.

Wayout agencija kao turoperator broj 1 po broju putnika za Kipar u svojoj ponudi ima veliki izbor hotela za svačiji ukus i svačije potrebe, od ušuškanih gradskih hotela u blizini prelepih plaža Aja Nape, Protarasa, Larnake i Limasola, do luksuznih hotela koji se nalaze na samoj obali.

Foto: Promo/Wayout

 

Najpopularnije mesto na Kipru je bez sumnje Aja Napa, uz dodatak obližnjeg mesta Protaras, a hoteli koje bismo posebno izdvojili iz ove oblasti su najprodavaniji porodični hotel koji se nalazi na samoj obali Aja Nape Callisto Holiday Village, zatim najprodavaniji gradski hotel koji se nalazi u mirnom delu Aja Nape na 400m od plaže i koji posebno preporučujemo mladima - Fedrania Gardens, kao i jedan od najboljih hotela sa najboljim odnosom cene i kvaliteta na celom Kipru - Adams Beach. Od ostalih hotela, iz ponude bismo izdvojili i odličan butik hotel koji se nalazi u centru Aja Nape - Abacus Suites, zatim i jedan od najprodavanijih hotela Protarasu - Silver Sands Beach.

Foto: Promo/Wayout

 

Svakako najatraktivnije i najtoplije putovanje ove zime jeste u putovanje u Dubai, koji je zvanično proglašen za najpopularniju turističku destinaciju na svetu po izobru korisnika prestižnog turističkog portala TripAdvisor, i poseta nekim od najpoznatijih atrakcija ovog fantastičnog grada koji oduzima dah svakim novim korakom.

Foto: Promo/Wayout

 

Wayout agencija, kao turoperator br. 1 po broju putnika za Dubai, uvek se trudi da svojim putnicima ponudi samo najbolje od najboljeg, a u skladu sa tim, naša novogodišnja rasprodaja aranžmana za februar, mart i april, kao i specijalna ponuda uskršnje i prvomajske ponude obiluju sjajnim ponudama sa najtraženijim hotelima, po najpovoljnijim cenama.

Foto: Promo/Wayout

 

Iz ponude bismo posebno izdvojili hotele u Dubai Marini koji su omiljeni među našim putnicima, Millennium Place Dubai Marina 4* i Byblos Marina 4*, kao i jedan od najbolje pozicioniranih hotela u Dubaiju, koji se nalazi između Dubai Marine i Jumeirah Beach Residence-a - Delta Hotels by Marriott JBR 4*. Ovi hoteli su idealno pozicionirani za ljubitelje city-break-a koji žele da im i plaža bude nadohvat ruke. Kao hotele za odmor na prelepim plažama, izdvojili bi smo Dukes The Palm 5* i Royal Central Hotel The Palm 5* koji svojim gostima nude besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Za one koji žele da otputuju u Dubai zbog šopinga i razgledanja grada, izdvojili bismo hotele koji se nalaze na svega nekoliko minuta udaljenosti od najpoznatijih svetskih tržnih centara, Two Seasons Hotel 4*Atana Hotel Dubai 4* i MD Hotel Al Barsha 4* u blizini Mall of The Emirates, Canal Central Business Bay 5*  i Park Regis Business Bay 4* u blizini najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalifa-e.

Najsigurnije putovanje sa sigurnim polascima za ovogodišnje "zimsko letovanje" je definitivno u Hurgadi. A ukoliko ste mislili da je putovanje u Hurgadu predviđeno samo u letnjim mesecima, Wayout agencija i najtraženiji i najpopularniji hoteli su tu da promene to mišljenje i predstave "zimsku" ponudu na sunčanim plažama Hurgade. Dakle, Hurgada i Egipat nisu samo letovanje i kupanje u moru, već i  fantastična all inclusive usluga, bogat noćni život, sunčanje tokom celog odmora, sjajni hotelski aqua parkovi za decu i bazeni koji se greju u toku zimskih meseci, odlasci na nezaboravne izlete u Luksor, Kairo, pustinjski Safari i još mnogo, mnogo toga, a uz potvrdu o vakcinaciji ili uz negativan antigenski ili PCR test, na svoje putovanje u Hurgadu možete otputovati bez stresa i dodatnih troškova.

Foto: Promo/Wayout

 

Trenutna ponuda obuhvata Last Minute ponudu za polaske u februaru, kao i Totalnu rasprodaju koja pokriva polaske u martu. Takođe, ponuda za april, koji je jedan od najpopularnijih meseci za putovanje u Hurgadu, se nalazi u našoj First Minute ponudi i koja je sačinjena od najpopoularnijih hotela sa sjajnim popustima.

Foto: Promo/Wayout

 

Ako se pitate zbog čega je putovanje na Kipar, u Dubai ili Hurgadu preko Wayout agencije definitivno najsigurnije ove godine, osnovni razlog je što Wayout agencija ima najveću ponudu hotela sa najpovoljnijim cenama, a uz sve to, ekskluzivno u Wayoutu, svi putnici u cenu aranžmana imaju uključenu polisu putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to u saradnji sa dugogodišnjim partnerima iz kompanije Dunav osiguranje.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Promo/Wayout

 

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading