GDE NA JESENJE PUTOVANJE - DEFINITIVNO U HURGADU! Wayout agencija - zahvaljujući putnicima, BROJ 1 PO BROJU PUTNIKA za Hurgadu!

Autor: Republika

Razonoda

13.10.2021

12:30

Ako se pitate zbog čega je putovanje u Hurgadu preko Wayout agencije definitivno najsigurnije ove godine, to je pre svega iz razloga što Wayout agencija ima najveću ponudu hotela sa najpovoljnijim cenama, a uz sve to, ekskluzivno u Wayoutu, svi putnici u cenu aranžmana imaju uključenu polisu putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to u saradnji sa dugogodišnjim partnerima iz kompanije Dunav osiguranje.

Promo foto

 

 

Iako je Hurgada poznato letovalište, sam grad Hurgada ima mnogo toga da ponudi. Od živopisnih šetališta, Sakale i Memše gde se nalazi veliki broj radnjica sa raznoraznim sadržajima, noćnih klubova koji su poznati kod naših putnika, a posebno bismo izdvojili diskoteku Little Budha, a možda i najlepše šetalište se nalazi u novoj Marini gde se možete opustiti u nekom od internacionalnih restorana sa sjajnom hranom i prelepim pogledom na skupocene jahte koje ljuljaju talasi Crvenog mora, a hotele koje bismo izdvojili, a nalaze se u tim oblastima su Sindbad Club Aqua Hotel 4*Lux i Sunrise Aqua Joy 4*Lux na šetalištu Memša, kao i hoteli Bella Vista Resort 4*, Le Pacha Beach Resort 4* i Sunrise Holidays 5* na šetalištu Sakala.

Promo foto

 

 

Takođe, naredni period je veoma pogodan za odlazak na neke od nezaboravnih izleta koji se organizuju tokom svih 12 meseci u godini. Izdvojili bismo izlet u Kairo, sa posetom čuvenom muzeju i nezaobilaznom posetom Piramidama, kao i plovidbom rekom Nil. Rame uz rame po zanimljivosti sa Kairom, stoji izlet u Luksor, gde ćete se vratiti hiljadama godina u prošlost i gde ćete posetiti Dolinu kraljeva, najčuvenije svetske grobnice egipatskih vladara i gde ćete posetiti fabriku papirusa.

Ukoliko još uvek niste stigli da rezervišete svoje putovanje, bez mnogo razmišljanja, definitvno, najsigurniji i najpovoljniji izbor ove jeseni je Hurgada i odmor na prelepim plažama Crvenog mora, a za sve one koji bi da što pre pobegnu od svakodnevnih obaveza, spremili smo neodoljivu LAST MINUTE koja se odnosi na poslednja mesta, kako u avionima, tako i u hotelima za polaske u oktobru, kao i SPECIJALNU PONUDU za polaske u novembru.

Promo foto

 

 

Nova era u turizmu je počela i vreme je da se putnici naviknu na činjenicu da je u Hurgadi sunčano i toplo vreme tokom svih 12 meseci. Nije letnja sezona samo dok traje školski raspust, već u Hurgadi tek predstoje najlepši meseci za odmor i sunčanje.

Takođe, našu ponudu smo obogatili dodatnim hotelima u Hurgadi zbog velike zainteresovanosti putnika za raznim tipovima odmora, tako smo spremili i hotele sa lepim plažama, hotele sa dobrim provodom, hotele koji se nalaze u blizini koralnih grebena za ljubitelje ronjenja, kao i adult only hotele koji su predviđeni za one koji žele da pobegnu od buke i iskoriste svoj odmor za potpuno opuštanje i relaksaciju.

Pošto leto u Hurgadi traje tokom cele godine, za sve putnike smo spremili totalnu rasprodaju aranžmana za najsigurnije jesenje putovanje, a koja obuhvata Last minute ponudu za polaske u oktobru, kao i Specijalnu ponudu za polaske u novembru i First Minute ponudu za polaske u decembru, januaru i februaru sa najpovoljnijim cenama aranžmana do sada i sa najvećim izborom hotela na tržištu. Obzirom na to da će Hurgada i u narednim mesecima biti jedna od glavnih svetskih turističkih destinacija, svima preporučujemo da se što pre odluče za željeni termin i željeni hotel, kako bi svoj aranžman bukirali pre putnika iz ostalih evropskih zemalja kao što su Nemačka, Rumunija, Češka, Poljska, Ukrajina, Rusija, a sve to za samo 199eur po rezervaciji, dok je ostatak aranzmana potrebno isplatiti 15 dana pre putovanja...

Promo foto

 

 

 

Posebno je bitno istaći, da iako pojedine evropske zemlje stavljaju Republiku Srbiju na crvenu listu kada je reč o korona protokolima, dok neke najavljuju zatvaranja, Egipat i Hurgada raširenih ruku dočekuju goste iz cele Evrope, tako i iz Srbije, a još jedan razlog da se odlučite za putovanje u Hurgadu u septembru, oktobru i tokom ostatka jeseni i zime je i ta što je Egipat priznao vakcinaciju, samim tim svi vakcinisani putnici mogu na svoje putovanje da krenu bez negativnog PCR testa, a ukoliko niste vakcinisani, PCR testiranje možete obaviti u Srbiji ili pri sletanju u Hurgadu po ceni od 30$, kao što su putnici već navikli. Samim tim, zbog povećane tražnje, očekuju se i poskupljenja hotela, što je takođe znak da je pravo vreme za odluku o vašem sledećem putovanju.

Veliko nam je zadovoljstvo da putnicima koji žele da putuju u najlepšem periodu u Hurgadi, u oktobru, novembru i decembru preporučimo novootvoreni hotel Solymar Soma Beach 4*Lux, koji se nalazi u zalivu Soma Bay, između poznatih hotela Caribbean World Resort i Sentido Palm Royale, sa fantastičnom plažom i vrhunskom uslugom i hranom, a agencija Wayout za ovaj hotel ima ekskluzivno pravo prodaje na srpskom tržištu.

Promo foto

 

 

Iz naše ponude, takođe bismo posebno izdvojili hotele kao što su jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi Sunrise Crystal Bay 5*Lux, jedan od najpoznatijih hotela u Hurgadi Sunrise Select Garden Beach 5* i Sunrise Mamlouk Palace 5*Lux, jedan od najpopularnijih hotela na našem tržištu Long Beach Resort 4*  sa odličnom ocenom 8.6 na Booking.com sa specijalnim cenama za  oktobar i novembar. Još neki od hotela koje bismo izdvojili su i Sentido Palm Royale 5*Lux, sa jednom od najlepših plaži u Hurgadi, zatim jedan od najprodavanijih i najbolje ocenjenih hotela ove sezone Mercure Hotel Hurghada 4*Lux, kao i Sunny Days Resort 4* i Amarina Abu Soma 5*.

Za najlepši doživljaj Hurgade, preporučujemo putnicima da ovo letovalište posete u oktobru ili novembru, u periodu koji važi za najlepši u godini kada su temperature u pitanju. Svakako, svima prija da pobegnu od sivih jesenjih dana, a obala Crvenog mora i sunčani dani u Hurgadi su savršen izbor.

Jedan od pokazatelja da je Hurgada jedna od najsigurnijih turističkih destinacija, kao i iskustva putnika koji su prošle godine, u vreme pandemije putovali u Egipat, jeste to da su pojedini hoteli već izašli sa ponudom za polaske u decembru, januaru i februaru, a mi smo za sve naše putnike izdvojili najtraženije hotele po specijalnim First Minute cenama, a obzirom da je tražnja za putovanjima u Hurgadu ogromna, savetujemo da na vreme rezervišete svoje mesto i bez stresa sačekate svoje jesenje putovanje u novembru ili decembru sa najpovoljnijim cenama.

Promo foto

 

 

Ovim putem želimo da izrazimo veliku zahvalnost svim putnicima i da se izvinimo svima zbog toga što ne možete ponekad da nas dobijete putem telefona usled velike gužve i velikog broja zahteva, a ne zaboravimo da moramo da poštujemo epidemiološke mere i  zbog ograničenog broja ljudi koje možemo primiti u poslovnicu se može desiti da putnici ponekad moraju sačekati red ispred agencije.

Zbog toga pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Promo foto

 

 

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, stoga vas pozivamo da ih zapratite, a tamo vas čeka mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Komentari (0)

Loading