Otvoren konkurs za dodelu nagrade "Turistički cvet"

Autor:

Razonoda

01.10.2021

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turistička organizacija Srbije je, posle godinu dana pauze izazvane pandemijom, tokom koje nije dodeljeno priznanje, raspisala konkurs za dodelu nagrade "Turistički cvet" za 2021. godinu, u sledećim kategorijama:

Republika

Foto: Promo foto

 

 

1.      Turistička organizacija;

2.      Turistička manifestacija;

3.      Receptivna turistička agencija;

4.      Ugostiteljski objekat za smeštaj / kategorija u dve potkategorije:

∙  Ugostiteljski objekat tipa: hotel,

∙  Ostali ugostiteljski objekti za smeštaj;

5.      Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Prijavljivanje na konkurs trajaće od 01.10. do 31.10. 2021. godine.

Foto: Promo foto

 

 

- Odlučili smo da je u 2021. uprkos izazovima bilo dovoljno posvećenih, angažovanih, inovativnih turističkih destinacija, lokaliteta, ugostitelja koji zaslužuju da se njihov rad prepozna i vrednuje, upravo zato ideja nam je da sve subjekte u turizmu pozovemo da se ove godine prijave na konkurs "Turistički cvet" - istakla je Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije. 

Prijave se dostavljaju isključivo na on-line popunjenom obrascu zaključno sa 31. oktobrom 2021. godine, koji se nalazi na sajtu www.turistickicvet.rs . Žiri za dodelu nagrade će posebnu pažnju obratiti na nove programe, inovativne projekte, kreativne inicijative, angažman pojedinaca i organizacija kojima je turistička ponuda Srbije bila obogaćena i istovremeno prilagođena uslovima izazvanim epidemijom virusa Korona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading