Još uvek niste letovali? Aquaworld Resort Budapest pripremio vam je odmor iz snova i to po AKCIJSKIM CENAMA!

Autor: Republika

Razonoda

27.08.2021

17:16

Najlepši SPA hotel u ovom delu Evrope, Aquaworld Resort Budapest dočekao je, još uvek aktuelnu letnju sezonu u sasvim novom ruhu, a za sve one koji nisu uspeli odmor da provedu uz morske talase, upravo ovaj hotel pripremio je brojne akcijske ponude za predstojeći period.

pressserbia

 

Na samo nekoliko sati vožnje od Beograda, na desetak minuta vožnje od centra glavnog grada Mađarske, direktno sa autoputa stižete pravi vodeni raj, ušuškan u prelepoj prirodi, koji svojom šarenolikom ponudom, zadovoljava avanturiste, ljubavne parove, porodice sa decom, ali i pojedince, čak i one najprobirljivije.

Mađarska je za naše državljane potpuno ukinula restrikcije koje su uvedene sa pojavom korona virusa, pa tako ne treba da razmišljate o PCR testovima i ostalim kovid peripetijama.

pressserbia

 

Superior hotel raspolaže sa 309 soba i apartmana, dostupan je besplatan bežični internet, parking sa video nadzorom, a posetiocima je dozvoljeno da sa sobom dovedu i kućne ljubimce, prenosi PressSerbia.

pressserbia

 

Gostima je na raspolaganju i veliki fitnes centar, Oriental Spa, ali i jedan od najvećih zatvorenih akva parkova u Evropi u čijem sastavu se nalazi Sauna world, više bazena sa toplom i hladnom vodom, lazy river, ali i veliki broj tobogana, od kojih mnogi, po svojoj dužini drže evropski rekord. Avanturistički park i spoljni bazeni sa toplom vodom, takođe su otvoreni tokom cele godine, a najmlađim gostima na raspolaganju je zabavni Bongo dečji klub/igraonica.

pressserbia

 

Restorani služe mađarske, ali i internacionalne specijalitete, a na poslednjem spratu hotela nalazi se i panoramski koktel bar koji svojim gostima nudi široku lepezu domačih i stranih pića i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih koktela.

Hotel je pripremio brojne, veoma atraktivne akcijske ponude i sniženja, a više informacijama o svim aktuelnim promocijama možete pronaći na sajtu hotela Aquaworld Resort Budapest.
 

Komentari (0)

Loading