Još uvek niste letovali? Aquaworld Resort Budapest pripremio vam je odmor iz snova i to po AKCIJSKIM CENAMA!

Autor: Republika

Razonoda

27.08.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najlepši SPA hotel u ovom delu Evrope, Aquaworld Resort Budapest dočekao je, još uvek aktuelnu letnju sezonu u sasvim novom ruhu, a za sve one koji nisu uspeli odmor da provedu uz morske talase, upravo ovaj hotel pripremio je brojne akcijske ponude za predstojeći period.

Republika

Foto: pressserbia

 

Na samo nekoliko sati vožnje od Beograda, na desetak minuta vožnje od centra glavnog grada Mađarske, direktno sa autoputa stižete pravi vodeni raj, ušuškan u prelepoj prirodi, koji svojom šarenolikom ponudom, zadovoljava avanturiste, ljubavne parove, porodice sa decom, ali i pojedince, čak i one najprobirljivije.

Mađarska je za naše državljane potpuno ukinula restrikcije koje su uvedene sa pojavom korona virusa, pa tako ne treba da razmišljate o PCR testovima i ostalim kovid peripetijama.

Republika

Foto: pressserbia

 

Superior hotel raspolaže sa 309 soba i apartmana, dostupan je besplatan bežični internet, parking sa video nadzorom, a posetiocima je dozvoljeno da sa sobom dovedu i kućne ljubimce, prenosi PressSerbia.

Republika

Foto: pressserbia

 

Gostima je na raspolaganju i veliki fitnes centar, Oriental Spa, ali i jedan od najvećih zatvorenih akva parkova u Evropi u čijem sastavu se nalazi Sauna world, više bazena sa toplom i hladnom vodom, lazy river, ali i veliki broj tobogana, od kojih mnogi, po svojoj dužini drže evropski rekord. Avanturistički park i spoljni bazeni sa toplom vodom, takođe su otvoreni tokom cele godine, a najmlađim gostima na raspolaganju je zabavni Bongo dečji klub/igraonica.

Republika

Foto: pressserbia

 

Restorani služe mađarske, ali i internacionalne specijalitete, a na poslednjem spratu hotela nalazi se i panoramski koktel bar koji svojim gostima nudi široku lepezu domačih i stranih pića i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih koktela.

Hotel je pripremio brojne, veoma atraktivne akcijske ponude i sniženja, a više informacijama o svim aktuelnim promocijama možete pronaći na sajtu hotela Aquaworld Resort Budapest.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading