Zaplovite punim jedrima uz Triglav osiguranje

Autor: Republika

Razonoda

15.07.2021

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstarenje grčkim ostrvima zvuči kao fantastičan izbor za ovogodišnji odmor, a kako vam ništa ne bi pokvarilo raspoloženje, uzmite polisu Putno-zdravstvenog osiguranja.

RepublikaFoto: Promo

Sve što želite je da ovo leto provedete negde na otvorenom, da ne morate na 40 stepeni da vozite ili dugo pešačite do plaže i, što je najvažnije, da zaboravite na stres. Nikada niste bili na jedrenju, ali su vas prijatelji ubedili da je to neponovljivo iskustvo. Ne samo da nećete zažaliti, kako oni tvrde, već ćete se navući na spavanje na palubi pod zvezdanim nebom i buđenje uz prve zrake sunca. 

S obzirom na njihove zanimljive priče o ispijanju vina na mesečini, zajedničkom spremanju klope, dobroj zabavi, skrivenim uvalama, bezbrižnom kupanju i sunčanju kad god vam se prohte, skoro da više ne možete da se koncentrišete na posao. Upozorili su vas i da prepolovite količinu garderobe koju inače nosite na letovanje, te da su cipele na ovakvim putovanjima suvišan aksesoar. Neophodne su vam samo papuče ili japanke jer ćete, na vašu sreću, većinu dana provoditi bosi. Ono što je, s druge strane, veoma bitno jeste da uzmete polisu putno-zdravstvenog osiguranja koja štiti osiguranike od nezgoda, bolesti i nepredviđenih neprijatnosti. To možete učiniti u nekoj od poslovnica Triglav Osiguranja a.d.o. ili partnerskoj turističkoj agenciji. Ukoliko bijete bitku s vremenom, najbolje je da to rešite sa nekoliko klikova na e.Triglav portalu, čime ostvarujete i 20% popusta. Suma osiguranja je 30.000 Evra, a možete ugovoriti i dopunsko pokriće za slučaj bolesti COVID-19.

Još samo nekoliko nedelja i dići ćete sidro i zaploviti grčkim ostrvima. Jedva čekate da jutarnju kaficu popijete potpuno opušteni u kupaćem kostimu sa pogledom na nepregledno morsko plavetnilo, dok vam topli vetrić mrsi kosu. I sama pomisao na to mami osmeh na lice, a kako vam ništa ne bi pokvarilo raspoloženje tu je Triglav Putno osiguranje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading