NETFLIX I DISNEY+ NISU VIŠE JEDINI: Još jedan striming servis sada ZABRANJUJE DELJENJE LOZINKI

Autor:

Razonoda

04.02.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Striming servisi za gledanje filmova i serija u ovoj deceniji su apsolutno dominantni vid zabave kraj malih ekrana potpuno poslavši u istoriju DVD filmove, USB konektore i skidanje sa daunloud servisa.

NETFLIX I DISNEY+ NISU VIŠE JEDINI: Još jedan striming servis sada ZABRANJUJE DELJENJE LOZINKI

Foto: Shutterstock

Godina 2024. očito će za striming platforme pored mnogih inovacija biti i godina kada će konačno stati na put šerovanju lozinki korisnika.

Netflix je, što je i očekivano, imao najviše problema s tim, pa je krajem 2023. godine presekao, a istim putem išao je i Disney+.

Sada je još jedan striming servis odlučio da pooštri politiku kada je u pitanju deljenje lozinki.

Radi se o servisu Hulu koji je u poslednje vreme jako dobio na popularnosti, a i mnogi korisnici okrenuli su mu se jer su mogli da među sobom dele lozinke.

E, pa više neće moći.

Hulu je nedavno izmenio svoje uslove korišćenja, i u njima je eksplicitno zabranjeno deljenje lozinki sa drugima. Ovo se odnosi na sve nove korisnike od 25. januara, a na stare će krenuti da se primenjuje od 14. marta.

"Osim ako nije drugačije predviđeno vašom pretplatom, ne smete da delite šifru van domaćinstva", stoji u delu uslova korišćenja koji se bavi ovom temom, piše B92.

"Možemo, na svoju ruku, da izvršimo isnpekciju vašeg naloga kako bismo videli da li radite u skladu sa ovim pravilima", dodaje se, uz napomenu da Hulu može da ugasi nalog ako se otkrije da neko deli lozinku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading