RUSIJA OTELA GUGLU IMOVINU vrednu blizu 8 MILIONA EVRA!

Autor:

Razonoda

22.05.2022

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud u Moskvi zaplenio svu pokretnu i nepokretnu imovinu ćerke kompanije Gugl.

RUSIJA OTELA GUGLU IMOVINU vrednu blizu 8 MILIONA EVRA!

Foto: Pixabay

Arbitražni sud u Moskvi je na zahtev televizije "360" zaplenio novčana sredstva, kao i svu pokretnu i nepokretnu imovinu kompanije Gugl, odnosno njegove ćerke kompanije od ukupno pola milijarde rubalja, što je oko 7,6 miliona evra, saopštio je sud.

Prema sudskoj odluci, mere su preduzete na osnovu zahteva televizije koja je tražila da se "Gugle Irska", "Gugle LLC" i d.o.o. Gugl obavežu da vrate pristup blokiranim Jutjub kanalima tužioca.

Generalni direktor televizije "360" Aleksej Kakljugin rekao je da je kompanija Gugl u martu bezrazložno blokirala Jutjub kanale "360" i "Novosti Podmoskovlja", posvećene isključivo agendi Moskovske oblasti.

On je napomenuo da su Jutjub kanali razvijani od 2014. godine i da su u trenutku blokiranja imali više od dva miliona pratilaca.

Takođe je upozorio da će televizija podneti tužbu protiv „Gugla" uz zahtev da vrati pristup Jutjub kanalima i plati sudsku kaznu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading