TIK TOK UVODI NOVU OPCIJU: Influenserima se ovo neće dopasti

Autor:

Razonoda

16.04.2022

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

TikTok testira "dislike" taster za komentare, koji je namenjen da korisnicima omogući da označe neprikladan sadržaj.

TIK TOK UVODI NOVU OPCIJU: Influenserima se ovo neće dopasti

Foto: printscreen/tik tok

Pomenuta opcija je najavljena u blog objavi kompanije, a TikTokov dislike taster se pojavljuje kao ikonica za palac nadole, smeštena je desno od ikonice s srcem koja je već dostupna pored komentara.

Pomenuta opcija trenutno nije dostupna svim korisnicima, a TikTok planira de je isporuči globalno tokom narednih nekoliko meseci.

- Počeli smo sa testiranjem opcije da korisnici identifikuju komentare za koje veruju da su irelevantni ili neprikladni - stoji u saopštenju kompanije.

Korisnici već mogu da nagoveste svoje neslaganje sa nečim na TikToku, tako što će dugim pritiskom pozvati meni i izabrati opciju "not interested". Tu je i mogućnost da se komentari prijave, dugim pritiskom na "Report" opciju. Influenserima neće biti svejedno zbog ove opcije.

Međutim, nova dislike funkcije će po prvi put korisnicima omogućiti da ostave negativnu ocenu za komentar koji možda nije na nivou da bude prijavljen, ali i dalje nije preterano koristan, prenosi B92 Tehnopolis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading