Prvi u Evropi: CarGo lansirao super aplikaciju

Autor: Republika

Razonoda

31.12.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

CarGo je lansirao novu Super aplikaciju koja je integrisala više vrsta usluga na jednoj platformi što predstavlja prvu ovakvu aplikaciju u jugoistočnoj Evropi koja će značajno unaprediti korisničko iskustvo.

Prvi u Evropi: CarGo lansirao super aplikaciju

Foto: youtube.com/Car:Go Go Anywhere

U okviru super aplikacije, korisnici će moći da dobiju dobro poznatu uslugu u najkraćem roku koristeći opciju za prioritetno dobijanje usluge. Pored toga i Batler dostave, korisnici će od sada u okviru jedne aplikacije moći da biraju između više usluga od gledanja TV sadržaja pa do slušanja muzike.

Direktor kompanije CarGo Technologies, Vuk Guberinić rekao je da je dovoljno samo ažurirati postojeću CarGo Anywhere aplikaciju u Google, Huawei i Apple prodavnicama i nova Super aplikacija će biti aktivna.

- Potpuno nova CarGo platforma nudi više usluga u okviru jedne krovne aplikacije. Naš cilj je da bacimo u zaborav instaliranje sve većeg broja aplikacija na naše telefone. U okviru CarGo aplikacije od danas je CarGo Klik TV, koji će dostupnim učiniti sportske, zabavne, filmske i druge sadržaje bilo kada i bilo gde na telefonu. Uskoro će u aplikaciji biti dostupan muzički sadržaj i chat - objašavanja Guberinić.

Foto: Promo

CarGo Super aplikacija

Pored audio i vizuelnog sadržaja, dostupna je i nova opcija za prioritetno dobijanje CarGo usluge.

- Priority dugme će raditi po principu filtriranja hitnih poziva i stavljanja kao prioritet pri dobijanju usluge. CarGo je prepoznao potrebu građana za još bržim naručivanjem usluge, jer je potražnja rekordno visoka. CarGo u novu 2022. godinu ulazi pun novom energijom koja napaja elektro punjače i vozila na ulicama Beograda. Hvala našim članovima koji veruju u nas jer smo isključivo zahvaljujući njima i za njih ovo uradili. Garantujemo vam da nećemo stati i da ćemo svoju misiju proširiti na još gradova u Srbiji i regionu - dodao je Guberinić.

Uskoro će u CarGo super aplikaciji biti dostupan i CarGo Pay elektronski novčanik koji će dodatno olakšati i ubrzati sve transakcije.

Aplikacija CarGo Anywhere uvela je i Medical kartice koje omogućavaju popuste u preko 1700 medicinskih, stomatoloških i veterinarskih ustanova, laboratorija, wellness, spa i fitnes centara, apoteka i radnji zdrave hrane svim članovima porodice.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading