NOVO LICE GOLFA: Ovako će izgledati redizajnirana osmica

Autor: B.K./E.S.T

Razonoda

21.01.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeća generacija, čija će premijera biti 2028, biće isključivo električna

NOVO LICE GOLFA: Ovako će izgledati redizajnirana osmica

Foto: Promo

 

"Folksvagen" (VW) nedavno je predstavio konture redizajniranog golfa 8 za 2025. Mada je bio kamufliran, videli smo bar unutrašnjost, a sada imamo još mnogo konkretnih detalja.

Snimak na Jutjubu nam je dao prvi pogled na novi golf GTI, a šef dizajna VW Andreas Mint je na Instagramu podelio dodatne tizere običnog golfa. Nakon debija koji se uskoro očekuje imaćemo više informacija, ali za sada se pretpostavlja da će golf zadržati ručni menjač, a da će GTI globalno biti dostupan samo sa DSG.

Foto: Promo

 

 

Moramo da budemo spremni i na ono što dolazi pred kraj decenije, golf 9 će se, naime, prodavati isključivo kao električni automobil s novom arhitekturom VW grupe. Biće napravljen kod kuće, u Volfsburgu, zajedno s drugim vozilima baziranim na istoj platformi. Premijeru bi trebalo da doživi 2028. VW je takođe najavio da će proizvoditi samo električna vozila u Evropi od 2033.

Foto: Promo

 

 

Da se vratimo ipak redizajniranom golfu 8. Sudeći po slikama, ima nove farove, LED svetlosnu traku i osvetljenu VW značku. Kada je restilizovani tuareg debitovao nešto ranije, i on je imao bedž s pozadinskim osvetljenjem, ali nazad.

 

Nije sigurno, ali se pretpostavlja da će zadržati ručni menjač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading