TRAŽILI MU 39.000 EVRA ZA POPRAVKU AUTOMOBILA! Umesto da upadne u dugove, prešao 1.000 kilometara i ovako ga je opravio gotovo BESPLATNO

Autor:

Razonoda

09.10.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik automobila nije želeo da daje ogroman novac, već je rešio da na drugačiji način reši problem

TRAŽILI MU 39.000 EVRA ZA POPRAVKU AUTOMOBILA! Umesto da upadne u dugove, prešao 1.000 kilometara i ovako ga je opravio gotovo BESPLATNO

Foto: youtube.com/matt boyette

Neimenovani muškarac otkrio je da na skupocenom automobilu ima oštećenja laka, zbog čega je morao da ide kod limara i lakirera.

Međutim, kada je došao kod majstora, vlasnik električnog kamioneta Riviana R1T ostao je u šoku. Majstor mu je saopštio da za sve što on želi da popravi i “ispegla” na vozilu, moraće da izdvoji oko 39.000 evra!

Najskuplji je bio popravak udubljenja u zadnjem levom uglu automobila. Vlasnik kamioneta otišao je kući i potom se raspitao ko takve popravke dobro obavlja, a da ne mora da zbog njega upadne u dugove.

Kako bi uštedeo i sredio vozilo, vlasnik je krenuo na put dug 1.000 kilometara kako bi došao do čuvenog Mata Denta Slejer Bojeta, popularnog majstora na YouTubeu.

Ostalo što bismo napisali teško bi moglo da opiše magiju ovog majstora. Filigranski precizni udarci i puno strpljenja posle dva dana sređivanja urodili su plodom.

Jeste da je ovo bio komplikovan posao, ali Bojet ni blizu 39.000 evra nije uzeo vlasniku automobila a pritom je dobio još jednu dobru reklamu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading