G-DRIVE: Za moćnu transformaciju na svakom pređenom kilometru

Autor: Republika

Razonoda

03.08.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko ste ljubitelj uzbudljive i istovremeno pouzdane vožnje, svakako je pravi izbor za Vas G-Drive – premijum gorivo kompanije NIS.

G-DRIVE: Za moćnu transformaciju na svakom pređenom kilometru

Foto: NIS

G-Drive se proizvodi prema najvišim tehnološkim standardima u domaćoj Rafineriji nafte Pančevo, a njegove poboljšane performanse dokazane su u jednom od najvećih centara za testiranje vozila, u mestu Milbruk u Engleskoj.

G-Drive gorivo sadrži aktivne komponente poslednje generacije koje omogućavaju efikasniji rad motora i unapređuju njegove performanse. Uz G-Drive, vožnja postaje uzbudljivija i ugodnija, dok specijalna formula ovog derivata povećava snagu motora, poboljšava dinamiku ubrzanja i povećava obrtni momenat.

Za benzince, sinergija 100 oktana i aditiva najnovije generacije G-Drive 100 omogućiće da motor automobila dobije dodatnu snagu, pružajući mu istovremeno prvoklasnu zaštitu od korozije i stvaranja nečistoća. Ukoliko je vozilo na dizel pogon, tu je  G-Drive Dizel koji pored dodatne snage koju ima, doprinosi poboljšanoj startnosti motora.

Zahvaljujući kompleksu aditiva u ovom derivatu, povećava se cetanski broj, a to znači efikasnije sagorevanje goriva i poboljšane performanse motora.

Republika

Foto: NIS

 

Rezultati testiranja u Milbruk centru potvrdili su unapređene performanse G-Drive 100 u poređenju sa standardnim Evro BMB 95. Konkretno, reč je o povećanju snage motora do 7 odsto, poboljšanju dinamike ubrzanja do 10 odsto, kao i povećanju obrtnog momenta do 5 odsto.

Dodatno, G-Drive koriste i najbolji pa  tako i G-Drive Racing sportski tim koji se takmiči na svetskim trkama izdržljivosti koristi G-Drive gorivo tokom priprema i testiranja, što omogućava proveru motornih karakteristika vozila u ekstremnim uslovima. 

Ukoliko je gorivo šampiona i Vaš izbor, posetite neku od NIS Petrol i GAZRPOM benzinskih stanica i osetite moćnu transformaciju, na svakom pređenom kilometru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading