Uz G-Drive gorivo "dizelašima" zima više ne predstavlja problem

Autor: Republika

Razonoda

21.01.2022

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Januar nam je doneo minus i dugo očekivane snežne padavine, a pored radosti, koja prati zimsku čaroliju, hladno vreme zadaje dobro poznate poteškoće vozačima, čiji četvorotočkaši umeju da otkažu poslušnost na izrazito niskim temperaturama.

Uz G-Drive gorivo "dizelašima" zima više ne predstavlja problem

Foto: NIS

Iz tog razloga, sada je pravi trenutak da razmotrimo izazove s kojima se vozači dizel automobila često susreću u ovom periodu, a otkrićemo vam i jednostavno rešenje.

Naime, poznato je da su dizel automobili osetljivi na hladnoću i da ovakav motor najčešće ima problema sa startovanjem u zimskim uslovima. Ovo posebno važi za automobile koji nisu garažirani, te su tokom zimskih meseci izloženi mrazu i izrazito niskim temperaturama.

Kako bi automobili nastavili da nas služe pouzdano, a vožnja bila bezbedna i tokom zime, potrebno je preduzeti brojne mere predostrožnosti, a točenje adekvatnog goriva jedno je od postulata sigurne zimske vožnje.

Kako bi vozačima pomogla da tokom perioda izrazito niskih temperatura neometano koriste svoje "dizelaše", kompanija NIS posvećeno je radila na iznalaženju rešenja za pomenuti problem. NIS-ovi eksperti razvili su inovativni zimski G-Drive dizel sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama, obogaćen kompleksom aditiva poslednje generacije, koji doprinosi optimalnom radu motora na temperaturama do minus 30 stepeni.

Republika

Foto: NIS

NIS benzinska stanica

Ovo gorivo obezbeđuje efikasnije sagorevanje, pouzdan start na niskim temperaturama, ali i veću snagu i stabilniji rad motora. Sve navedene prednosti G-Drive zimskog dizel goriva, pored osetne razlike u vožnji, ulivaju vozačima i dodatni osećaj sigurnosti.

Niske temperature i snežni pokrivač više nisu razlozi, kao ni izgovori, za propuštanje druženja i putovanja. Svratite do najbliže NIS Petrol ili GAZPROM benzinske stanice, napunite rezervoar svog "ljubimca" zimskim G-Drive dizel gorivom i uživajte u čarima zimskih meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading