NAJNOVIJI MODELI ZA NAJMLAĐE: Završen drugi "Kids&Teen Fashion Selection"

Autor:

Lifestyle

06.11.2018

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugog dana je organizovano nekoliko modnih revija, među kojima je jedna bila i humanitarnog karaktera, zatim revije frizura za decu i izbor za lice sa naslovnice.

RepublikaFoto: Promo foto/Select
Dukserice i majice za jesen i zimu

Modna agencija "Select" je organizovala ovogodišnji "Kids&Teen Fashion Selection", a drugi dan protekao je u znaku modnih revija Invento, Panter, humanitarne modne revije "Kids for Kids", kao i revija za tinejdžere, zanimljive revije frizura Akademije Panjković i izbora za lice sa naslovnice tinejdžerskog magazina "Hej".

Brend "Invento" prikazao je kolekiju jakni i kaputa za decu za toplije dane. Urađena kompletno po uzoru na jakne za odrasle, "Invento" dečija kolekcija oduševila je sve prisutne modernim, urbanim dizajnom, ali i funkcionalnošću jakni. Pistom je sa svojom decom u "Invento" jaknama prošetala i poznata balerina Ašhen Ataljanc. Deo kolekcije "Invento" će pokloniti Ustanovi za decu i mlade "Sremčica".

Na reviji "Panter" prikazani su udobni modeli dukserica, majici i trenerki za jesen i zimu, u najrazličitijim koloritima, prilagođeni za svakodnevnu udobnost mališana u vrtiću, školi, prirodi.

RepublikaFoto: Promo foto/Select

Utiske sa prvog dana možete pogledati klikom na ovu rečenicu.

Frizerska akademija "Panjković" priredila je reviju nesvakidašnjih, modernih i urbanih frizura za tinejdžere, koje su poneli mladi modeli modne agencije "Select". Inovativnost, urbani dizajn frizure i celokpuni vizuelni identitet revije oduševio je sve prisutne. 

Na reviji "Budi Hej model" izabrano je lice sa naslovne strane najpoznatijeg tinejdžerskog magazine Hej. Žiri u sastavu Zvonko Marković, modni kreator, Nebojša Grnčarski, direktor modne agencije "Select", i Ivana Grabrović, glavna i odgovorna urednica magazina "Hej", odlučili su da se za naslovnu stranu ovog magazina slika Sara Rančić. Takmičari su na ovoj reviji nosili tinejdž modele brenda "Lindex".

Priređen je i prateći program u okviru kojeg su se u Belexpocentru sa mališanima družili poznati jutjuber Yasserstain, Udruženje Mali kuvari i različite plesne trupe. Organizovana je i puzijada za bebe, kao i takmičenje u brzom jedenju kašica.

Fotografije sa drugog dana ""Kids&Teen Fashion Selection-a" možete videti u galeriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading