ZIMSKA GARDEROBA I POZNATI SA DECOM: Evo kako je bilo prvog dana "Kids&Teen Fashion Selection-a"

Autor:

Lifestyle

05.11.2018

14:14 >> 14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi dan ovogodišnjeg "Kids&Teen Fashion Selection-a" održan je juče i okupio je poznate dečje modne brendove i dizajnere koji kreiraju za decu i tinejdžere. Na događaju su takođe bili organizovani besplatni zanimljivi i edukativni sadržaji za decu.

RepublikaFoto: Promo foto/Select
Mališani šetaju pistom

Organizator manifestacije je modna agencija "Select", a prvog dana predstavili su se njeni najuspešniji mali manekeni koji su nosili modele najprestižnijih brendova.

Dečija radnja Menda prikazala je modele kuća koje već decenijama kreiraju za decu - "Tom Tailor", "Osh Kosh", "Carter’s, Kanz". U kolekciji "Kanz" prikazane su tople jakne i pantalone, ali i svečani modeli. "Osh Kosh", sa dugom tradicijom farmerki na tregere, u kolekciju je uneo i sve ostale odevne predmete kao što su romantične suknjice i haljinice sa tilom, košulje i duksevi za dečake. "Carter’s", poznati modni brend za bebe i decu, svoju novu kolekciju "začinio" je šarenim printovima I simpatičnim likovima.

Brend "Original Marines" prikazao je udobnu i koloritnu zimsku kolekciju prošaranu zanimljivim asesoarima, poput različitih kapa I interesantnih kišobrana.

RepublikaFoto: Promo foto/Select
Poznati sa decom

Finale večeri usledilo je sa revijom "DexyCo Kids", na kojoj je prikazan izbor dečije garderobe brendova "Blukids", "Idexe", "Cool Club" i "Ninia". Mali manekeni modne agencije "Select" prošetali su pistom u sportskoj garderobi, modernim haljinicama različitih dezena, košuljama, polo majicama i pantalonama u različitim bojama. Na reviji "DexyCo Kids" sa svojim naslednicima pistom su prošetali i Ivana Peters, Leontina, Ana Štajdohar, Dr Feelgood i voditelj Dejan Pantelić.

"Kids&Teen Fashion Selection" karakteriše i bogat prateći program, u okviru kojeg su posetioci prvog dana mogli da vide različite baletske i plesne nastupe, prezentacije borilačkih veština, pozorišnu predstavu "Brain O Brain", i da slušaju hor "Čarolija".

Fotografije sa manifestacije možete pogledati u galeriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading