NAJNOVIJE MODNE KOLEKCIJE ZA DECU I TINEJDŽERE: Drugi "Kids&Teen Fashion Selection" biće održan 4. i 5. novembra u Belexpocentru

Autor:

Lifestyle

29.10.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi po redu "Kids&Teen Fashion Selection" biće održan 4. i 5. novembra u Belexpocentru, a na manifestaciji će biti prikazane najnovije kreacije za decu i tinejdžere.

RepublikaFoto: Promo foto/Select
Ulaz će biti slobodan, a manifestacija će imati humanitrani karakter

Drugi "Kids&Teen Fashion Selection" imaće i humanitarni karakter, baby kutak i bogat program aktivacija i animacija za posetioce, a ulaz će biti slobodan.

Organizator je modna agencija "Select", a na modnim revijama u predstaviće se DexyCo Kids, Menda, Carter’s, Osh Kosh, Tom Tailor, Kanz, Invento, Original Marines, Panter, koji će pred letnju sezonu roditeljima pokazati koji su najnoviji trendovi u garderobi za decu i tinejdžere. Pistom će prošetati i poznate ličnosti sa svojom decom među kojima su Ivana Peters, Ana Štajdohar, Leontina i Ašhen Ataljanc...

Drugi "Kids&Teen Fashion Selection" imaće i humanitarni karakter. Brend Invento pokloniće jakne iz svoje nove kolekcije Ustanovi za decu i mlade „Sremčica“, dok će na humanitarnoj reviji "Kids for Kids" mali manekeni modne agencije "Select" poneti modele uglavnom domaćih proizvođača dečije garderobe (St. George, Domino Kids, Panter, Kekilou).  Modeli sa revije "Kids for Kids" biće donirani Prihvatilištu za decu.

RepublikaFoto: Promo foto/Select

Akademija Panjković predstaviće najnovije trendove u frizurama za tinejdžere, a izabraćemo i lice sa naslovnice tinejdžerskog magazina Hej.

Novina na "Kids&Teen Fashion Selectionu" je baby kutak, kutak namenjen bebama i njihovim roditeljima, gde će biti priređeni koncert i masaže za bebe, saveti pedijatra, kao i takmičenje u puzanju, brzom jedenju kašica i izboru za najstilizovaniju mamu, bebu i trudnicu.

Ono što "Kids&Teen Fashion Selection" čini posebnim je bogat program aktivacija i animacija za posetioce. U saradnji sa izdavačkom kućom „Vulkan“, sa posetiocima "Kids&Teen Fashion Selectiona" družiće se Milan Inić Yasserstain,  a specijalnu radionicu, samo za probrane, održaće svima poznati Stuberi. Oni koji vole adrenalin i borilačke veštine moći će da probaju sistem samoodbrane krav maga i nauče nešto od malih karatista karate kluba Nippon, dok će oni skloniji mirnijim zanimacijama imati priliku da se okušaju u kulinarskim veštinama sa Udruženjem Mali kuvari, da se zabave, druže i edukuju o zdravlju sa Dr Feelgoodom, da nauče kako da oslikaju lice. Oni koji, pak, više vole da uče i razvijaju svoje intelektualne veštine, oprobaće se u kutku "brain o brain" škole mentalne aritmetike gde će moći da savladaju veštine mentalne aritmetike uz pomoć indijske računaljke abakusa. Nisu zaboravljeni ni mališani koji vole muziku i ples, a za koje su svoje nastupe spremile plesne grupe Adagio, Ris i Red Star.

RepublikaFoto: Promo foto/Select

Program drugog "Kids&Teen Fashion Selectiona":

Nedelja, 4. novembar

13.00 Koncert za bebe – Artysh Lab

13.30 Baletski srudi Adagio

14.00 Menda (Carter’s, Osh Kosh, Tom Tailor, Kanz) – modna revija

14.30 Mala škola kuvanja – Udruženje Mali kuvari i oslikavanje lica i animacija - Valinor

15.00 Plesni studio „RIS“

15.30 Original marines – modna revija

16.00 Hipp izbor za najstilizovaniju mamu, bebu i trudnicu

16.30 Brain o brain – škola mentalne aritmetike

17.00 Krav maga – samoodbrana

17.30 Zdravo dete - Dr Feelgood

18.00 Hor čarolija

18.30 Sportski klub Red star

19.00 Dexy CO kids

19.30 Stuberi - radionica

Ponedeljak, 5. novembar

14.00 Humanitarna modna revija "Kids for kids" - St. George, Original Marines, Domino Kids, Panter , Kekilou

14.30 Mala škola kuvanja - Udruženje Mali kuvari i oslikavanje lica i animacija - Valinor

15.00 Baby puzijada

15.30 Brain o brain - škola mentalne aritmetike

16.00 Budi "Hej" model - "Lindex" modna revija 

16.30 Hipp takmičenje u brzom jedenju kašica

17.00 Karate klub Nippon

17.30 Panter - modna revija

18.00 Yasserstain - radionica izdavačke kuće "Vulkan" sa Yasserstainom

18.30 Akademija Panjković - revija frizura

19.00 Invento - modna revija

19.30 Krav maga - samoodbrana

RepublikaFoto: Promo foto/Select

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading