CRNI MELEM briše godine sa lica!

Autor: superzena.b92.net

Lifestyle

03.08.2018

00:47

Želite blistav ten bez bora? To je san svake žene, a evo kako to i da postignete na potpuno prirodan način. Isprobajte crni melem. U čemu se krije njegova tajna?

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tajnu crnog melema čine prirodni sastojci - ulje semenki bundeve i pčelinji vosak. U istraživanju "Fizičko-hemijska svojstva ulja semenki bundeve i lečenje akni vulgaris" analizirao se učinak ovog ulja na kožu i njegova delotvornost protiv akutnih i hroničnih upalnih procesa kože.

U istraživanju su prikazane fotografije ljudi pre i posle korišćenja melema i evidentno je poboljšanje kože lica nakon samo tri tretmana uljnim ekstraktom i to u 95 odsto slučajeva. Antiejdž efekat Ulje bundeve jako je bogato antioksidansima koji usporavaju proces starenja kože i ima visok nivo masnih kiselina.

Ove hranljive supstance štite kožu od oštećenja i povećavaju njenu elastičnost. Sadržaj vitamina E u ulju bundeve takođe je visok, a upravo je taj vitamin poznat kao "vitamin lepote". Čini kožu mekanom i glatkom Ako želite kožu kao beba, ovo ulje daće vam najbolji rezultat.

Ono može da se koristi za sve tipove koža. Ujednačava ten kože Dragoceno ulje bundeve ujednačava ten jer je bogato vitaminima A, C i E, za koje je poznato da podstiču stvaranje zdravih ćelija kože.

Komentari (0)

Loading