Nosila ga je Merlin Monro, a on sakriva nedostatke svih žena

Autor:

Lifestyle

13.07.2018

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred odmor i odlazak na more, česta boljka mnogih žena je kako izabrati pravi kupaći kostim, pogotovo ukoliko želi sakrije stomačić na plaži.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Za tako nešto najbolji je takozvani "pin-up" kostim, čije su gaćice dublje i idu preko stomaka.

Ovaj model iz 50-tih godina ponovo se vratio i to u "velikom stilu", a nosile su ga Merilin Monro, Ava Garnerdner, Džejn Rasel i Džejn Mansfild. 

Savršen je u prikrivanju nedostataka i izduživanju ženskog tela. Ovaj kostim podiže grudi i zadnjicu, skriva stomačić, izdužuje figuru i sužava struk - sve to veoma laksa ženskoj liniji, prenosi Dnevnik.hr.

 

☀️?✌️? blueeee @jetsswimwear shot by talented @jodypachniuk ?

A post shared by Caitlyn Paterson (@caitlynpaterson) on Dec 6, 2014 at 9:19pm PST

Možete da ga nosite jednobojnog, u cevtnom dezenu, prugicama, ali i da kombinujete različit gornji i donji deo. Jednobojsne gaćice tako možete da kombinujete sa različitim gornjim delom, koji može da bude klasičan postavljeni grudnjak, bikini da trouglićima ili banana model, koji se samo vezuje oko grudi bez bratela. 


I ove godine prugice i cvetni dezeni su u modi, pa nećete pogrešiti ni za jedan dizajn za koji se odlučite. 

Ipak, budite pažljivi sa dezenom sa prugicama, pogotovo debljim linijama, jer one vodoravne mogu vizuelno da prošire vašu figuru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading