MUZIKA I MODA: Revija i koncert u Beogradskoj filharmoniji

Autor:

Lifestyle

25.05.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubitelji klasične muzike i mode ne bi trebalo da propuste događaj Muzika&Moda koji se održava u ponedeljak 28. maja u Beogradskoj filharmoniji.

Foto: Promo foto

Nakon izuzetno uspešnog, sada već serijala, MUZIKA&MODA, održanog 28.Novembra u Kolarčevoj zadužbini, sa modnom revijom Renata Balestre i koncertom Simfonijskog orkestra RTSa sa dirigentom Jacopom Sipariem i solistom, Silvanom Froli, MUZIKA&MODA, svetski umetnici regiona, 10. aprila 2017. u zgradi Beogradske filharmonije, 4. oktobra 2017. u crnogorskom Narodnom pozorištu u Podgorici i 10. februara ove godine u Kolarcu sa revijom Renata Balestere i koncertom orkestra Narodnog pozorišta kojim je dirigovao Jacopo Sipari, sa solistima Silvanom Froli i Aleandrom Mariniem,  agencija Fabrika nastavlja sa serijalom MUZIKA&MODA, između ostalog i zbog promocije klasične muzike koja na žalost, kod nas ne zauzima mesto koje zaslužuje.

Dakle, 28. maja od 20 sati u Beogradskoj filharmonii, agencija Fabrika organizuje kulturno modni događaj "MIUZIKA&MODA Svetski umetnici regiona", sa sledećim programom:

Muzički blok:

  • Ratimir Martinović, klavir, Crna gora
  • Ana Sinicki, mezzosopran, Makedonija
  • Ljubiša Jovanović, flauta, Srbija

Modni blok:

  • Modna revija BILICZKI, Srbija
  • Modna revija Aanastazija Miranović, Crna Gora
  • Modna revija Emina Husedžinović Ibrahimović, Bosna i Hercegovina

Plan je da se do kraja godine, isti događaj, sa istim programom, organizuje i u Podgorici, Skoplju i Zagrebu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading