Zanimljivosti

NEĆETE VEROVATI KOGA MILENA POPOVIĆ GRLI I NE ISPUŠTA IZ RUKU: Fotografija razgalila mnoga srca! (FOTO)

To je još jedan član njene prodice, koji ne voli preterano da se slika.

01.05.2024 18:40

NEĆETE VEROVATI KOGA MILENA POPOVIĆ GRLI I NE ISPUŠTA IZ RUKU: Fotografija razgalila mnoga srca! (FOTO)
Instagram-milena_bogdan

Milena Popović (40) udovica političara Olivera Ivanovića, već duže vreme je u srećnoj vezi sa Igorom Jurićem. Ona njihov odnos sa punim pravom naziva pravim brakom, budući da već duži niz godina žive zajedno. Koliko ljubav pozitivno utiče na nju, primećuje se i po njenim fotografijama koje deli na svom Instagram nalogu. Milena je više puta isticala da je Igor bio taj koji je popunio tu prazninu, ne samo u njenom srcu, već i u srcu njenog sina.

 

 

Ipak, tu je još neko ko je vremenom postao punopravni član njene porodice, a u pitanju je britanska kratkodlaka mačka Ljubica, koju su ona i sin Bogdan udomili posle Oliverove smrti.

- Nakon što smo se preselili u nov stan, neposredno posle velike tragedije koja nas je zadesila, Bogdan mi je prišao i rekao mi: “Hajde da nabavimo nekog kućnog ljubimca, da nas ponovo bude troje”. Meni je to bilo sasvim dovoljno, odmah smo otišli i doveli mačku Ljubicu, koja je od tad deo naše porodice - objasnila je Milena za Srećnu Republiku.

Praznici su vreme koje se provodi u domu i sa najvoljenijima, a upravo tim povodom Popovićeva je na svom Instagram nalogu objavila priču na kojoj se vidi kako grli mačku Ljubicu u toplini svoga doma.

Instagram-milena_bogdan

Milena Popović i mačka Ljubica

Tragediju koja je doživela posle smrti Olivera Ivanovića prevazišla je uz veliku ljubav koju je dobijala od sina Bogdana kao i od mace Ljubice, dok se u njenom životu nije pojavio Igor. 

- Ja sam iz jednog divnog života i potpune sreće doživela strašnu tragediju, zajedno da detetom i meni se život bukvalno srušio u tim trenucima. To nije uopšte zato što sam ja o tome ćutala ili pričala, jednostavno se neke stvari dešavaju mimo naše volje i to su stvari na koje niko ne može da utiče. Ali i dalje mislim da jedan dan sreće vredi više nego ceo život proveden u strahu - izjavila je Popovićeva.

Foto: Vlada Lukić

Milena Popović i sin Bogdan Ivanović

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Srbbgd

01.05.2024 21:10

Dobro je unovčila mesto ljubavnice a država je nagradila radnim mesto

Nadica

10.05.2024 11:18

@Srbbgd - Ajde ne laj , pogani stvore.